kedd , 23 április 2024
Kezdőlap Tech A Galaxy Buds széria legújabb frissítése magával ragadó, intelligens hangzást kínál
Tech

A Galaxy Buds széria legújabb frissítése magával ragadó, intelligens hangzást kínál

203
Samsung Galaxy Buds FE fülhallgató 2024

A Samsung közelmúltban megjelent Galaxy S24 termékcsaládja a Galaxy AI erejével új lehetőségeket teremtett a kultúrák közötti kapcsolatteremtésre. A biztonságos, készülékeken elérhető mesterséges intelligenciával a felhasználók jelenleg 13 nyelven[i] hidalhatják át a kommunikáció során felmerülő nyelvi akadályokat. A Galaxy Buds fülhallgatókat érintő legújabb frissítések még zökkenőmentesebbé tehetik ezen okosfunkciók használatát.

A Samsung Galaxy Buds frissítései számos, kézhasználatot nem igénylő AI-alapú funkciót foglalnak magukba, amelyekkel a felhasználóknak kristálytiszta hangélményben lehet részük, miközben összekapcsolódnak a vállalat ökoszisztémájával. A Galaxy Buds a Galaxy S24 okostelefonokkal, a Samsung tévékkel, valamint egyéb készülékekkel párosítva olyan vadonatúj kényelmi és okosfunkciókkal látja el a felhasználókat, amelyekkel jobban ráhangolódhatnak az őket körülvevő világra.

Bővített kapcsolódási lehetőségek a Samsung ökoszisztémához

A Galaxy Buds legújabb frissítései nemcsak részletgazdagabb és magával ragadóbb hangzást, hanem a Samsung készülékek zökkenőmentes összekapcsolását is kínálják.

Auracast: A vállalat a Samsung Smart tévékhez[ii] és a Galaxy Buds2 Pro készülékhez tavaly vezette be az Auracastot. A tévé megosztott rádióállomássá alakul át, amely több Buds fülhallgatóra közvetít hangot. A legújabb frissítésekkel a funkció az okostelefonokra[iii] – köztük a Galaxy S24 szériára – is kiterjed.

360 Audio: A kiváló hangosítás a felhasználókat az események középpontjába helyezi, a 360 Audio pedig minden irányból körülvevő hangzást biztosít. A korábban okostelefonokon, tableteken és asztali számítógépeken támogatott 360 Audio mostantól a televíziókon[iv] is elérhető, így otthon is moziszerű élményben lehet részük. A Galaxy Buds a fejmozgást is követi majd, hogy magával ragadó hangzásvilágot kínáljon.

Auto Switch: Amikor a felhasználó Galaxy Buds fülhallgatóval néz tartalmat a tévén, az Auto Switch a beérkező telefonhívások alkalmával automatikusan csatlakozik a Galaxy okostelefonhoz, majd a hívás végeztével visszakapcsol a tévé hangjára. A legújabb frissítés kiterjeszti ezt a funkciót az asztali számítógépekre[v] is, így a prémium hangzást még több készüléken élvezhetik a felhasználók.

Samsung Galaxy Buds FE fülhallgató

A Galaxy Buds elősegítheti az akadálymentes kommunikációt

A Galaxy S24 széria valós idejű fordító funkcióival bárkivel, bárhol beszélhetnek, az akadálymentes kommunikáció pedig még hatékonyabbá válhat a Galaxy Buds fülhallgatókkal.

Tolmács[vi]: A funkció valós idejű fordítással könnyíti meg a kommunikációt a Galaxy S24 készülékeken. A Galaxy Buds fülhallgatókkal párosítva a funkció még optimálisabbá válhat, mivel az eszköz a társalgás során különválasztja az emberi hangot. A beszélgetőpartnereknek nem szükséges egymás között adogatni az okostelefont a fordításhoz, hiszen az egyik fél a fülhallgatón keresztül hallhatja társa mondandójának fordítását, míg a másik fél a kihangosított készüléken hallja a lefordított szöveget. Emellett a felhasználó a kommunikáció során könnyedén változtathat a megszólalás sorrendjén is a fülhallgatóra való egyszerű koppintással, anélkül, hogy azt kézileg állítaná be az okostelefonon.

Tiszta és hangos jövő

A legújabb szoftverfrissítés február végétől[vii] fokozatosan elérhetővé válik a Galaxy Buds2 Pro, Buds2 és Buds FE készülékeken. A Samsung továbbfejleszti a Galaxy Buds szériát, hogy intelligens, a kategóriájában elsőrangú és zökkenőmentesen csatlakoztatható hangzást kínáljon, helytől és időtől függetlenül, bármely csatlakozás esetén.

A Galaxy Buds2 Pro, Buds2 és Buds FE készülékekről további információ érhető el a Samsung weboldalán.


[i] A funkció jelenleg angol, francia, hindi, japán, koreai, kínai, lengyel, német, olasz, portugál, spanyol, thai és vietnámi nyelveken érhető el. Egyes nyelvek esetén szükség lehet nyelvi csomag letöltésére. Az eredmények pontosságáért a Samsung nem vállal felelősséget. A funkció magyar nyelven nem elérhető.

[ii] A funkció elérhető a 2023-as Neo QLED 8K és MICRO LED készülékeken. Használata egyaránt szoftverfrissítést igényel a Galaxy Buds2 szérián és a párosított Samsung tévékészüléken.

[iii] A funkció elérhető a Galaxy S24 és a – FE készülékek kivételével – a Galaxy S23 széria készülékein. Az Auracast közvetítő funkciójának használatához az okostelefonnak vagy a tabletnek One UI 6.1 vagy annál újabb verziószámú felhasználói felülettel kell rendelkeznie.

[iv] A funkció elérhető a Galaxy Buds2 Pro és Buds2, valamint a Samsung Neo QLED 8K (QN900D, QN800D), a Neo QLED 4K (QN95D, QN90D, QN87D, QN85D), OLED (S95D, S90D, S85D) és QLED (Q80D, Q70D) készülékeken.

[v] Elérhető a Galaxy Buds2 Pro fülhallgatón, és a One UI 4.1.1 vagy annál újabb operációs rendszert futtató okostelefonokon és tableteken, a Samsung Settings 6.0-t vagy annak újabb verzióját futtató Galaxy Watch4 okosórákon. A Galaxy Buds2 Pro fülhallgatóknak rendelkezniük kell a legújabb firmware-frissítéssel. Az Auto Switch funkció engedélyezéséhez a Samsung Galaxy készülékeknek be kell jelentkezniük egy Samsung fiókba. Az Auto Switch funkció a Samsung tévék esetében a telefonhívások fogadására és indítására korlátozódik.

[vi] A funkció elérhetősége országtól és nyelvtől függően eltérő lehet. Egyes nyelvek esetén szükség lehet nyelvi csomag letöltésére. Az eredmények pontosságáért a Samsung nem vállal felelősséget. A funkció magyar nyelven nem elérhető.

[vii] Az elérhetőség dátuma a piactól és a modelltől függően eltérő lehet. A legújabb szoftververzió telepítése szükséges a Galaxy Wearable alkalmazásban.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

A mozi hazatér: a Sony bemutatja újdonságait

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt....

Júniusban érkezik Magyarországra a Lenovo Legion Tab Android™ Gaming Tablet

A Lenovo bejelentette, hogy a Lenovo Legion Tab júniusban Magyarországon is elérhetővé válik. A 8,8...

10 meglepő NASA találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó. Ma már hétköznapinak számító eszközök, melyekről nem is...

Új laptop vásárlása előtt állsz? Akkor ezt mindenképp olvasd el!

Ha te is épp új laptop vásárlása előtt állsz, akkor bizonyára felmerült...