szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Otthon Időben szabaduljon meg a felesleges lomoktól!
Otthon

Időben szabaduljon meg a felesleges lomoktól!

153
költöztetés lomtalanítás szolgáltatás promove

Az emberek nagy része nem szereti kidobni a dolgait még abban az esetben sem, ha már nincs rá szüksége. Ismerős lehet az az érzés, amikor arra gondolunk egy bizonyos tárgy kapcsán, hogy talán egyszer még jó lesz valamire. Ez a hozzáállás azonban egy idő után a tárgyak felhalmozódását fogja okozni, ami azt jelenti, hogy egyre több felesleges tárgy fog bennünket körbevenni.

Mikor lesz zavaró számunkra a sok nem használt holmi?

Amíg van pakolásra alkalmas hely a lakásban vagy a házban, addig el tudjuk süllyeszteni ezeket a tárgyakat, azonban vannak olyan helyzetek, amikor nem tudjuk tovább odázni a megoldást. A Promove szerint a költöztetés lomtalanítás szolgáltatással együtt is kérhető, ez pedig megkönnyíti a lakást vásárlók vagy értékesítők dolgát is.

A költözés egy remek apropó a lomtalanításra

A lakásban felhalmozott dolgok egy részét nem szeretnénk magunkkal vinni akkor, amikor költözésre kerül a sor. Ennek többféle oka is van, az egyik az, hogy az új helyen szeretnénk “tiszta lappal” kezdeni, a másik pedig az, hogy a költözés is olcsóbb, ha kevesebb a költöztetendő holmi. A dobozolást ezért válogatással kell összekötni, és a lomokat nem érdemes magunkkal vinni.

Kertes házak esetében még nehezebb a helyzet, hiszen pincétől padlásig, garázstól kamráig mindent hajlamos az ember telepakolni, a házat azonban a legtöbbször kiürített állapotban kell átadni. Ilyenkor jön jól a lomtalanítási szolgáltatás, amellyel legtöbbször a költöztető céget is meg lehet bízni.

Mit is jelent pontosan a lomtalanítás?

Lomtalanítási szolgáltatás során gyakorlatilag mindent el lehet szállíttatni, amire nincs szükségünk. Csak olyan céget szabad megbízni erre a feladatra, akik megbízhatóak, hiszen arra is gondolni kell, hogy hová fognak kerülni az elszállított dolgaink. A törvényesen dolgozó, megbízható lomtalanító cégek az elszállított lomokat legális lerakóhelyeken rakják le, a veszélyes hulladékokat hulladékudvarba szállítják és gyorsan dolgoznak. Legjobb, ha a költöztető céget bízzuk meg ezzel a feladattal, így egyszerűen és kompletten tudjuk megrendelni és lebonyolítani a költözést.

Mikor érdemes még lomtalanítani?

Örökölt lakás esetében is szükség lehet a régi bútorok, használati tárgyak elszállítására, ebben az esetben a lomtalanítók akár teljesen üresre is ki tudják üríteni a lakást, így indulhat is a felújítás vagy az értékesítés. A lakásfelújítás során is remek szolgálatot tesz a lomtalanítás, hiszen ha azt szeretnénk, hogy teljesen megújuljon a környezetünk, új bútorokat vásárolnánk, akkor a régi dolgoktól meg kell szabadulnunk.

Ha kitehetnénk a “megtelt” táblát

Ha úgy érezzük, hogy már nem férünk a felhalmozott tárgyaktól, akkor muszáj megkeményíteni a szívünket és átválogatni, kiszelektálni közülük azokat, amelyekre már nincs szükség. Ha végeztünk ezzel, akkor lehet hívni a lomtalanítókat, akik elszállítják ezeket a feleslegessé vált dolgokat.

Látható, hogy mennyiféle élethelyzetben jön jól a lomtalanítási szolgáltatás, ha szükség van rá, akkor nem érdemes elodázni ezt a kérdést.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Elegáns teraszburkolat egyszerűen és gyorsan

Berobbant a nyár, és még nem áll készen a terasz? De aggodalomra...

Amit az új ültetésű gyümölcsfa oltványok metszéséről tudni kell

A frissen elültetett gyümölcsfákat semmiképp sem szabad sorsukra hagyni. Fontos, hogy szánjunk...

Mivel járunk jól a fürdőszobában? Épített zuhanyzóval fallal vagy üvegajtóval, esetleg zuhanykabinnal?

Nemcsak a saját igényeink és elképzeléseink, hanem többek közt a fürdőszobánk mérete...

Hagyd a kerítésfestést a szomszédra, válassz gondozásmentes alumíniumot!

Egy gondosan karbantartott kerítés emeli a környezet, a ház nívóját, és megnyugtatóan...