szombat , 18 május 2024
Kezdőlap Tippek Kezeld hatékonyan a szemkörnyéki ráncokat és szarkalábakat!
Tippek

Kezeld hatékonyan a szemkörnyéki ráncokat és szarkalábakat!

129
szarkalábak szemránckrémek medinatural

Az öregedés első, látványos jelei a szem körüli területen kialakuló ráncok, illetve szarkalábak már a húszas éveink végétől megjelenhetnek, így a hatékony kezelést időben el kell kezdeni.

Az anti-aging kozmetikumok használata és a kezelések a 40-es évektől válnak hangsúlyossá, de a bőr szerkezetének sajátosságai miatt már jóval előtte fel kell és lehet készülni rá. A tükörbe nézve sokakat zavarnak már fiatalon a szem külső sarkából kiinduló, a halánték felé szétnyíló ráncok, és tesznek meg mindent ezek kialakulásának elodázásáért. Hogyan és mivel lehet hatékonyan megelőzni, illetve kezelni ezeket? Hogyan hatnak a természetes összetevőket tartalmazó MediNatural szemránckrémek, szemkörnyékápoló szérumok? Mai cikkünkben ezekre keressük a választ.

Miért alakulnak ki a ráncok, a szarkalábak?

A szem környéki bőr a kevesebb faggyú- és verejtékmirigy miatt sokkal vékonyabb, mint más arc- és testrészeken, ezért hamarabb ki is szárad, ráadásul a szem körüli bőrön tapadó izom a pislogás, hunyorgás és más mimika miatt sokat mozog, így gyorsan ráncosodik.

Nem segít a szarkalábak kialakulásának megelőzésében az sem, hogy a bőr kollagéntermelése, vagyis feszessége az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken, ráadásul a klasszikus ránctalanító készítmények ezen a területen kevésbé hatásosak, a mélyebb ráncok nem tüntethetők el teljesen. De nem szabad feladni a harcot, van néhány praktika, ami segíthet a megelőzésben és a csökkentésben.

Ápold naponta!

Jó, ha már a 20-as éveidben tudatában vagy annak, hogy ez a terület kiemelt figyelmet, mindennapos speciális gondoskodást, célzott kezelést igényel. A megelőzésre kell a hangsúlyt fektetni, a ráncok kialakulását késleltetni, vagyis intenzíven hidratálni, és rendszeresen, naponta kétszer szemkörnyékápolót használni. A reggeli fényvédelemről sem szabad megfeledkezni, hiszen a nap káros sugarai jelentősen hozzájárulnak a bőr öregedéséhez.

A hatóanyagok közül a természetes, innovatív összetevők segíthetnek felvenni a harcot a ráncokkal, szarkalábakkal szemben, ezek képesek ugyanis maximalizálni a bőr fiatalos megjelenését. Hogy melyek ezek? Tarts velünk, felfedjük a titkot!

Viszlát, szarkalábak!

A peptidek és aminosavak közül az Argirelox, a Palmitoyl Tripeptide-5, a Hexapeptide-11 azonnali feszesítő hatást gyakorolnak a bőrre, a PRODEW® 600 Aminosav Komplex pedig mély hidratálást biztosít, elősegíti a sejtek regenerálódását. A hidratálásról és táplálásról az Aquaxyl™ gondoskodik, és ezen a területen is bevethető a hialuronsav és a természetes hidratáló faktorok, az argánolaj, az acmella, a koenzim Q10, a niacinamid. Az antioxidánsok is segítenek késleltetni a bőr öregedését és a ráncok kialakulását, továbbá szükség lehet gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató összetevőkre is.

És bátran alkalmazhatsz kifejezetten a szemkörnyékre kifejlesztett gyengéd, PHA gyümölcsenzimes hámlasztókat is, amelyek extra hidratációt is biztosítanak.

Az alsó és a felső szemhéjra azonban inkább ne kerüljön, és véletlenül se kendd bele a szemedbe! Szóval leginkább a szarkalábas területen érdemes használni. Persze ha irritációt tapasztalnál, akkor -mint mindig- hagyj fel a használatával!

A szem körüli ráncok és szarkalábak megelőzésére és kezelésére vesd be az innovatív természetes hatóanyagokat!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Íme, öt lábbelitípus, amely tökéletes az átmeneti időszakra!

Szerencsére az átmeneti cipőket illetően a tervezők minden évben az olyan modellekre...

A virágtáska ideális csomagolás a csodaszép virágoknak

Hol vannak már azok az idők, amikor selyempapírba csomagolt virágokkal leptük meg...

Időskori online vásárlás? Miért ne?

A harmadik évezred valami merőben újat hozott azzal, hogy elterjedt a háztartásokban...

Mitől hibásodhat meg egy ipari hűtő?

Az élelmiszerkereskedelmi és nagykonyhai környezetnek megkerülhetetlen elemeit képezik a hűtőszekrények és fagyasztók,...