szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek A virágtáska ideális csomagolás a csodaszép virágoknak
Tippek

A virágtáska ideális csomagolás a csodaszép virágoknak

244
virágtáska selyemvirággal

Hol vannak már azok az idők, amikor selyempapírba csomagolt virágokkal leptük meg édesanyánkat? A tehetősebbek celofánt kértek rá a virágárusnál, és rakattak a csokorba zöldet is, de akinek nem telt rá, maradt a selyempapíros csomagolás. Persze illett levenni az ajándékozás előtt, csak úgy natúrban nyújtottuk át a pár szál virágot.

Manapság már sokkal dekoratívabb lehetőségeink vannak, amelyek exkluzív kiegészítői a gyönyörű virágcsokroknak. A Valex Decor Kft egyedi virágtáskák forgalmazásával is foglalkozik, ezek segítségével igazán különleges meglepetések készíthetők a hölgyek számára. Mutatós ajándékok válnak belőlük, akár élő, akár selyemvirággal díszítjük.

Virágtáska selyemvirággal

Napjainkban már a selyemvirágok sem a régiek. Szerencsére. Néhány évtizeddel ezelőtt még olyan silány minőségben készültek, hogy inkább kellemetlen volt, mint jó ötlet ilyet ajándékozni, vagy ilyennel díszíteni.

Mára azonban a jó minőségű selyemvirágok olyan élethűek, hogy gyakran alaposabban szemügyre kell venni őket, hogy meg tudjunk róla bizonyosodni, hogy nem élők. Ezek pedig kiválóan mutatnak egy remek kis virágtáskában is, amelyet ez esetben száraz tűzőhabbal bélelhetünk ki.

Ki lehet egészíteni az alkotást szublimált táblával vagy lézervágott fa felirattal is, a dekoráláshoz használhatunk organzát, szatén vagy juta, illetve gyakorlatilag bármilyen szép szalagot. Tökéletes ajándék lesz anyák napjára, Valentin-napra, nőnapra, születésnapra vagy névnapra is.

Az élő virág nem hervad el a virágtáskában?

Az élő virágokat vizes tűzőhab segítségével kell a táskába rögzíteni. Azok a virágtáskák, amelyeknek a belseje vízlepergető réteggel van ellátva, tökéletesen alkalmasak erre. Nem fog átázni a papír, ha pedig a füle is igényes, akkor elszakadni sem lesz ideje. Hogy néz ez ki a gyakorlatban?

A műanyag fülek idejétmúltak, a papírból készült változatok környezetbarátabbak és sokkal igényesebb a megjelenésük is. Ha nem ragasztva, hanem szegecselve vannak a táskához, akkor még biztonságosabbnak és tartósabbnak is bizonyulnak. Természetesen ezek a virágok egy idő után elhervadnak, de nem okoz gondot a vízzel való táplálásuk ebben a tasakban.

Kuriózumnak számítanak a feliratos virágtáskák, amelyek kedves kis üzeneteket jelenítenek meg. Ezekkel kiemelhető az ünnep jelentősége, a mondanivalónk fontossága, illetve a megajándékozott személyhez fűződő kapcsolatunk minősége.

A virágtáska további felhasználása

Kisebb cserepes virághoz is nagyon praktikus lehet egy csodaszép virágtáska. A nők szeretik a táskákat és a virágokat is. Kell ennél jobb kombináció?

A táska anyaga elég vastag, így nehezen gyűrődik, strapabíró és nedves ronggyal tisztítható. Ezért a vágott virág elhervadása után is újból felhasználható. Akár asztali dísznek is tökéletes, vagy a komódon is jól mutat. Tegyünk bele száraz terméseket, műnövényeket vagy selyemvirágokat, mindig az évszaknak megfelelően!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Meghaladhatja a 2000 forintot a diákmunkások átlagos órabére 2024-ben

Dinamikusan emelkednek a diákmunka-órabérek, a piacvezető Meló-Diák elnök-vezérigazgatója szerint idén már az...

Amikor a bank fizet az ügyfélnek

Bevezetése óta félmillió buszjegyet vásároltak a K&H+ mobilbanki szolgáltatásban az ügyfelek. Immár...

Milyen a jó ültetési rend az esküvőn?

Egy esküvő akkor igazán jó, ha minden részlet harmonikusan illeszkedik egymáshoz: a...

Veled mi történt életed legborzalmasabb randiján?

Nincs olyan ember a bolygón, akinek ne lett volna már legalább egy...