péntek , 24 május 2024
Kezdőlap Tippek Íme, öt lábbelitípus, amely tökéletes az átmeneti időszakra!
Tippek

Íme, öt lábbelitípus, amely tökéletes az átmeneti időszakra!

73
átmeneti cipők

Szerencsére az átmeneti cipőket illetően a tervezők minden évben az olyan modellekre fektetik a hangsúlyt, amelyek időtlenek és klasszikusak, így akár jövőre is nyugodt szívvel viselheted majd őket.

Lássuk, hogy melyek ezek pontosan!

Elsőként a Topicipő webáruház lapos talpú szandáljai között is kapható, a glamourt és a laza nyári stílust ötvöző espadrilles cipőt említenénk meg, amelynek köszönhetően mindig trendi lehetsz!

Amennyiben sikerül rálelned arra a párra, amely igazán illik a stílusodhoz, akkor biztosra veheted, hogy nem csupán a tavaszi hónapok alatt, hanem egész nyáron hordani fogod, vagy ha még jó idő van, akkor akár még kora ősszel is.

De nem mehetünk el szó nélkül az elegáns, kényelmes és letisztult bőr és műbőr mokaszínek mellett sem, amelyek a színes, hangsúlyos tornacipők és csillogó-villogó balerina cipők mellett szép csendben belopták magukat a szívünkbe.

A melegebb napokon viselheted őket mezítláb, amennyiben pedig hűvösebbre fordulna az idő, akkor trendi pöttyös harisnyákkal vagy akár kötött zoknikkal is összhangba hozhatók, ahogy azt a kifutókon is láthattad.

A klasszikus fehér sneaker sem maradhat ki a sorból

A fehér sportcipő igazi jolly jokernek számít, mivel farmerral és élére vasalt nadrággal egyaránt felvehető, sőt még akár szoknyához vagy ruhához is, ha egy egyszerű és elegáns darabról van szó.

Bár azt el kell ismernünk, hogy a fehér nem a legideálisabb szín az átmeneti időszakra, de ha egy bőr vagy műbőr darabot sikerül találnod, akkor azt könnyedén meg tudod majd tisztítani.

A bokacsizmákat sem kell feltétlenül a szekrény mélyére süllyesztened

A legtöbbünk abban a tévhitben él, hogy a bokacsizma csakis a hidegebb időszakban számít alapdarabnak, pedig ez nem így van. Nyugodtan viselhető tavasszal, vagy egy semleges színű lábbeliről van szó, akkor akár nyáron is.

Arra azonban mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy ha alacsonyabb vagy, akkor ez a lábbeli típus nem a legideálisabb számodra, mivel optikailag keresztben “vágja el” a bokát, ami összenyom, és még alacsonyabbnak mutat. Ellenkező esetben nyugodt szívvel viselheted.

Végül, de nem utolsósorban jöhet még egy csinos magas sarkú!

Még akkor is érdemes legalább egy pár csinos magas sarkúval felszerelkezned, hogy ha nem feltétlenül vagy az a típus, aki minden nap felveszi ezt a fajta lábbelit. Kifejezetten javasoljuk a pasztell színű darabokat, amelyek nem csak elegánsak, de remekül kombinálhatóak a különböző színű szettekkel.

Bízunk abban, hogy a fenti útmutatónk hasznosnak bizonyul majd számodra. Abban az esetben, ha mégis felmerülne valamilyen kérdésed, akkor fordulj nyugodtan a fentebb említett webáruház szakértő munkatársaihoz! Ők majd ellátnak hasznos tanácsokkal a választásodat illetően.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Az elegancia a férfi okosórákban is tükröződik

Sokan vágyunk egy okosórára, azonban attól tartunk, hogy nem fogjuk tudni kihasználni...

A virágtáska ideális csomagolás a csodaszép virágoknak

Hol vannak már azok az idők, amikor selyempapírba csomagolt virágokkal leptük meg...

Időskori online vásárlás? Miért ne?

A harmadik évezred valami merőben újat hozott azzal, hogy elterjedt a háztartásokban...

Mitől hibásodhat meg egy ipari hűtő?

Az élelmiszerkereskedelmi és nagykonyhai környezetnek megkerülhetetlen elemeit képezik a hűtőszekrények és fagyasztók,...