vasárnap , 21 július 2024
Kezdőlap Szórakozás Korda György – Az ország énekese: Egy legenda története
Szórakozás

Korda György – Az ország énekese: Egy legenda története

161
korda könyv
Korda György kétségtelenül Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb énekese. Pályafutása több mint hat évtizedet ölel fel, és tele van sikerekkel, elismerésekkel és ikonikus dalokkal. A Free Spirit Könyvkiadó gondozásában megjelent A Korda – Az ország énekese című könyv betekintést enged Korda György magánéletébe, pályafutásának kulisszatitkaiba, és feltárja azokat a titkokat, amelyek a sikeréhez hozzájárultak.

A könyv szerzői, Korda György és L. Dézsi Zoltán újságíró, mélyrehatóan feltárják az énekes életének minden aspektusát. A gyerekkortól a zenei karrier kezdetein át egészen a napjainkig követik nyomon Korda György útját, bemutatva a sikereket, a kudarcokat, a szerelmeket, a családot és a barátságokat. A könyv tele van izgalmas történetekkel, anekdotákkal és interjúkkal, amelyekből megismerhetjük Korda Györgyöt emberként és művészként egyaránt.

A Korda – Az ország énekese nem csupán egy életrajz, hanem egy lenyűgöző portréja egy korszaknak is. A könyv betekintést enged a magyar zeneipar elmúlt évtizedeinek változásaiba, és bemutatja azokat a társadalmi és kulturális hatásokat, amelyek Korda György pályafutását is befolyásolták.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Korda György rajongóinak: A könyv kötelező olvasmány mindazoknak, akik szeretik Korda György zenéjét, és szeretnének többet megtudni az énekesről.
  • A magyar zene iránt érdeklődőknek: A könyv betekintést enged a magyar zeneipar elmúlt évtizedeinek változásaiba, és bemutatja azokat a társadalmi és kulturális hatásokat, amelyek a magyar zenét is befolyásolták.
  • Mindenkinek, aki szereti a jó életrajzokat: A Korda – Az ország énekese egy izgalmas és magával ragadó életrajz, amely tele van emberi történetekkel és tanulságokkal.

Korda György:

Korda György 1937-ben született Budapesten. Zenei pályafutása a 60-as évek elején indult, és azóta is töretlenül népszerű. Korda György számos slágert jegyez, köztük a „Zsöpi”, a „Szánom, szánom”, a „Lady of My Life” és a „Melletted állok”. Az énekes több díjat is nyert, többek között a Kossuth-díjat és a Prima Primissima díjat. Korda György ma is aktívan koncertezik, és a magyar zenei élet egyik ikonikus alakja.

Ne feledd! A Korda – Az ország énekese tökéletes ajándék minden Korda György rajongónak, a magyar zene iránt érdeklődőknek, és mindazoknak, akik szeretik a jó életrajzokat!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

EDDA Művek 50 éves jubileumi koncert Szegeden

Az EDDA Művek, Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara, 2024. november 9-én ünnepli 50...

ATTRACTION látványszínház először Magyarországon

Az ATTRACTION Látványszínház Magyarországon először: Elképesztő Show a Papp László Arénában október...

Szilveszteri buli Szikora Róberttel és az R-GO-val az Arénában

Töltsd a szilvesztert fergeteges hangulatban a legendás magyar rockzenekarral, Szikora Róberttel és...

Nick Cave & The Bad Seeds koncert október 13-án

Az ausztrál rockzene legendás alakja, Nick Cave és zenekara, a The Bad...