vasárnap , 21 július 2024
Kezdőlap Szórakozás Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig: Kemény valóság és hip-hop legenda
Szórakozás

Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig: Kemény valóság és hip-hop legenda

153
ice-t könyv, zene

Ice-T neve sokak számára ismerősen cseng. A legendás rapper, színész és író lenyűgöző karriert futott be, tele kemény valósággal, hip-hop slágerekkel és hollywoodi sikerekkel. A Konkrét Könyvek Könyvkiadó gondozásában megjelent Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig című önéletrajz betekintést enged Ice-T múltjába, gondolataiba és a sikerhez vezető útjáról.

Douglas Century újságíró és Ice-T közös munkája feltárja az énekes kemény gyermekkorát Los Angeles gettójában, a bandaháborúkat, a börtönéveket, és azt a fordulópontot, amikor Ice-T a zene felé fordult. A könyv részletesen bemutatja Ice-T zenei karrierjének kezdeti lépéseit, a rivális bandákkal való összetűzéseket, a hip-hop aranykorát, és a Body Count metal együttes megalakulását.

Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig nem csupán egy zenei életrajz, hanem egy kemény valóságot tükröző történet a küzdelemről, a kitartásról és a megváltásról. Ice-T őszintén vall kudarcairól és sikereiről, a rasszizmusról, a szegénységről és a hip-hop kultúra erejéről. A könyv tele van humorral, izgalmas történetekkel és tanulságokkal, amelyekből megismerhetjük Ice-T-t emberként és művészként egyaránt.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Ice-T rajongóinak: A könyv kötelező olvasmány mindazoknak, akik szeretik Ice-T zenéjét, és szeretnének többet megtudni az énekesről.
  • A hip-hop kultúra iránt érdeklődőknek: A könyv betekintést enged a hip-hop aranykorába, és bemutatja azokat a társadalmi és kulturális hatásokat, amelyek a hip-hopot is befolyásolták.
  • Mindenkinek, aki szereti a kemény valóságot tükröző történeteket: Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig egy izgalmas és magával ragadó önéletrajz, amely tele van emberi történetekkel és tanulságokkal.

Ice-T:

Ice-T 1968-ban született Los Angelesben. Zenei karrierje a 80-as évek elején indult, és azóta is aktívan tevékenykedik. Ice-T számos slágert jegyez, köztük a „6 in the Morning”, a „Colors”, a „Icebreaker” és a „Gangsta Rap”. Az énekes több filmben is szerepelt, többek között a „New Jack City”, a „Cop Killer” és a „Law & Order: SVU” című sorozatokban. Ice-T ma is aktívan koncertezik, és a hip-hop kultúra egyik ikonikus alakja.

Ne feledd! Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig tökéletes ajándék minden Ice-T rajongónak, a hip-hop kultúra iránt érdeklődőknek, és mindazoknak, akik szeretik a kemény valóságot tükröző történeteket!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

EDDA Művek 50 éves jubileumi koncert Szegeden

Az EDDA Művek, Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara, 2024. november 9-én ünnepli 50...

ATTRACTION látványszínház először Magyarországon

Az ATTRACTION Látványszínház Magyarországon először: Elképesztő Show a Papp László Arénában október...

Szilveszteri buli Szikora Róberttel és az R-GO-val az Arénában

Töltsd a szilvesztert fergeteges hangulatban a legendás magyar rockzenekarral, Szikora Róberttel és...

Nick Cave & The Bad Seeds koncert október 13-án

Az ausztrál rockzene legendás alakja, Nick Cave és zenekara, a The Bad...