vasárnap , 8 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Stílus és kényelem az étkezőkben
Tippek

Stílus és kényelem az étkezőkben

132
étkezőgarnitúra

Sokan választanak étkezőgarnitúrát, hiszen az összeillő székek és asztalok lehetővé teszik az étkezők és konyhák letisztult és elegáns berendezését, továbbá leegyszerűsítik a választást.

Amennyiben összeállítást vásárolunk, nem kell gondot fordítani arra, hogy egymáshoz színben, méretben és stílusban passzoló székekre és asztalokra vadásszunk, és biztosak lehetünk benne, hogy egységet alkotnak, esztétikusak. Nagyszerű megoldást kínálnak azok számára is, akik különös hangsúlyt fektetnek az étkezésre kijelölt helyiség berendezésére.

Akár a hétköznapokban, akár különleges alkalmakkor használnád, akár a család, akár a baráti kör számára biztosítanál ideális helyet, a Dublino Home étkezőgarnitúra kínálatában garantáltan megtalálod a tökéletes darabot. Tarts velünk, mutatjuk, milyen szempontok szerint mérlegelj!

Minden falat jobban esik társaságban

Az étkezés a mindennapok része, de a kezdetektől fogva társasági esemény, akár szűk vagy nagyobb körnek, akár közeli ismerősök, barátok vagy üzleti partnerek számára rendezzük. A hétköznapok rohanós étkezései alkalmával is megvan az igényünk arra, hogy hangulatos körülmények között, kényelmesen fogyasszuk el a reggelit, ebédet vagy vacsorát. De az ünnepi események alkalmával még nagyobb gondot fordítunk arra, hogy minden tökéletes legyen, és minél hosszabban időzünk az asztal mellett, annál kényelmesebb asztalokra és székekre lesz szükségünk.

Egy közös reggeli vagy vacsora jó lehetőséget teremt arra a hétköznapokban is, hogy összejöjjön a család, és finom falatok mellett megtárgyalja a napi történéseket, az elkövetkező napok feladatait. Hétvégén, munkaszüneti napok alkalmával pedig hosszabban is elidőzzenek egymás társaságában.

Gondold át, mire van szükséged!

Amikor az ideális étkezőgarnitúrát keresed, fontos annak felmérése, hogy mekkora alapterület áll rendelkezésre, illetve jellemzően hány személy számra kell helyet biztosítani.

Az asztal alakját a helyiség adottságainak, alakjának, valamint az általad preferált stílusnak megfelelően válaszd meg! Választhatsz négyzet, téglalap, kerek és ovális, valamint fix méretű és bővíthető asztalok közül, és akár 12 személy számára is. Fontos, hogy a végeredmény szellős legyen, és mindenki kényelmesen elférjen a bútor körül. Jó, ha tisztában vagy vele, hogy a sötét színű, robusztus darabok szűkítik, a légies kialakítású, világos modellek optikailag tágítják a teret.

Válassz ízlésed szerint!

Ízlésed szerint választhatsz a rengeteg különféle stílusú és méretű étkezőgarnitúra közül, így egyedivé teheted az enteriőrt, és az otthon hangulatához illő bútorokkal rendezheted be. Rajtad áll, hogy milyen méretű és formájú asztalt, és kényelmesebb karfás, illetve alacsony vagy elegáns magas támlás székeket választasz.

Ahhoz, hogy mindenki kényelmesen foglalhasson helyet, illetve segítsük a tálalást, az asztal körüljárását biztosítani kell, akárcsak a külön választott székek és asztalok esetében.

Találd meg a tökéletes étkezőgarnitúrát, és élvezd az étkezéseket teljes kényelemben!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Jó, ha résen vagy, amikor a bankszámlákról esik szó!

A legtöbben hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a pénzügyi szektort érintő törvényi...

Az alkoholos italok készítésének titka

Sokan szeretik az alkoholos italokat fogyasztani – persze mindezt csak mértékkel tegyük!...

Hogyan előzhető meg kedvencünknél a hőguta, milyen tünetei vannak?

A felelős állattartók pontosan tudják, hogy a hőguta akár végzetes is lehet,...

Vegánként sem kell lemondani a fehérjedús táplálkozásról

Bár a fehérjék kapcsán elsősorban a húsételek és a protein italporok jutnak...