vasárnap , 8 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Állványzattal könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb a munka
Tippek

Állványzattal könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb a munka

106
homlokzati állvány

Építmények sokasága vesz minket körül, legyen az otthonunk kisebb vagy nagyobb településen. Gondolkodtál már azon, hogyan is építették meg e házakat vagy szerkezeteket, s milyen eszközök tették lehetővé, hogy a munkafolyamatokat gyorsan és hatékonyan el tudják végezni? Ja és persze biztonságosan is.

Ma már szerencsére sok kiváló találmány teszi ezt lehetővé, közülük is kiemelkedő jelentőségük van a homlokzati állványoknak.

Hatékonyság és biztonság kéz a kézben

Ha építkezéshez, felújításhoz vagy javításhoz van szükséged megbízható homlokzati állványra, akkor irány a JOSZERSZAM.com oldal! Ebben a webáruházban olyan remek termékek között válogathatsz, amelyekkel szinte az összes építkezési munkafolyamatot biztonságosabbá és hatékonyabbá tudod tenni. Akár még magasabb épületek felhúzásához is meg tudod itt találni a megfelelő modelleket. De ha csak egy családi házon kell valamit bütykölni, ahhoz is.

Ezekben a remek építőipari segédeszközökben természetesen van igen sok közös vonás, s persze rengeteg eltérő is. Minden állványtípus hasonló abban, hogy a homlokzaton végzendő munkafelület egész területe ezek segítségével sokkal egyszerűbben megközelíthetővé válik, emellett pedig még az időjárási viszontagságoktól is egy viszonylag védett hely hozható létre a segítségükkel. Mivel akár többemeletesek is lehetnek a homlokzati állványok, így még a szintek közti gyors mozgás és munkavégzés is megvalósul.

Állványzattípusok

Népszerűek a moduláris állványrendszerek, melyeknek a Cup-Lock és Ring-Lock típusai talán a legismertebbek itthon. Ám még a Tube-and-Coupler rendszerek is sok helyen láthatók, ezek csövekből és csatlakoztató elemekből épülnek fel. Ha kifejezetten nem megszokott formájú építmények állványozásáról van szó, tehát ahol nagy szabadságra van szükség az állványzat formáját tekintve, előszeretettel szokták használni.

Igen kedveltek még a keretes állványrendszerek, ahol átlós és horizontális korlátokkal megerősített hegesztett állványkeret az alap. Erre jönnek a fa vagy fém pallók, s a szinteket létrák kötik össze. Nem bonyolult épületformákhoz ideálisak.

Időtálló, egyszerűen szerelhető

A JOSZERSZAM.com webáruházban beszerezhető keretes homlokzati állványrendszereket más rendszerekkel összehasonlítva igen kedvező áron lehet megvásárolni. Egyáltalán nem bonyolult e szerkezetek összeállítása, nem is igényel ez mindenféle speciális szerszámot vagy segédeszközt sem. A horganyzott acél alkatrészeknek – korlátok, merevítők, talpak, bilincsek – köszönhetően pedig nagyon tartós megoldáshoz juthatsz ezekkel, hisz az így szerelt állványok aztán a megpróbáltatásokat remekül állják, nem kell majd folyton-folyvást újak beszerzéséről gondoskodnod. A készletről beszerezhető gazdag elemválaszték pedig garantálja, hogy igen sokféle elképzelés megvalósítható e remek termékekkel.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Jó, ha résen vagy, amikor a bankszámlákról esik szó!

A legtöbben hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a pénzügyi szektort érintő törvényi...

Az alkoholos italok készítésének titka

Sokan szeretik az alkoholos italokat fogyasztani – persze mindezt csak mértékkel tegyük!...

Hogyan előzhető meg kedvencünknél a hőguta, milyen tünetei vannak?

A felelős állattartók pontosan tudják, hogy a hőguta akár végzetes is lehet,...

Vegánként sem kell lemondani a fehérjedús táplálkozásról

Bár a fehérjék kapcsán elsősorban a húsételek és a protein italporok jutnak...