hétfő , 16 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Te mit szeretsz csinálni szabadidődben?
Tippek

Te mit szeretsz csinálni szabadidődben?

192
szexjátékszerek

Meglehetősen jellemző, hogy amikor valamilyen szabadidős tevékenység mellett döntünk, akkor a lehető legalaposabban utánajárunk, megtudunk róla mindent, amit csak lehet, illetve beszerzünk minden ahhoz szükséges kelléket. Ha mindennel kész vagyunk, akkor pedig bele is vághatunk, és ha kellő mennyiségben gyakoroljuk az adott hobbit, akkor akár profi szinten is űzhetjük majd.

Nos, az igazsághoz hozzátartozik, hogy ugyan nem hobbiként, de szabadidős tevékenységként érdemes az önkielégítésre tekinteni, hiszen akárhonnan is nézzük, annak számít: ráérős, üres perceinkben, óráinkban nyúlunk magunkhoz, és azért, hogy jobban érezzük magunkat. Ehhez képest vajmi keveset tudunk róla, és amit igen, azt is tévesen. Mai cikkünk ezeket a félinformációkat hivatott tisztázni.

Ami az egészséget illeti…

Az vitathatatlan tény, hogy az Erotikshow.hu által kínált különféle szexjátékszerek mennyei orgazmust képesek okozni, ha megfelelően használod őket. Sajnos azonban ezekkel az örömökkel mindig karöltve jár egyfajta bűntudat, hogy a tilosban jársz, rosszat teszel, sőt, akár meddőséget is okozhatsz magadnak.

Szerencsére semmilyen káros hatást nem tudtak ezidáig a maszturbálás nyakába varni, bár tény és való, hogy ebben sem szabad átesni a ló túloldalára, hogy ne veszítse el a varázsát.

Számtalan egészségügyi előnnyel bír, ezek egyike a stressz csökkenése, a szorongás enyhítése, illetve a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulási esélyének csökkenése.

Ami a szexualitást illeti…

Gyakorta ismételgetik, hogy aki rendszeresen végez önkielégítést, annak a szexuális élete romokban fog heverni. Nos, ezzel szemben az igazság az, hogy ezek az apró örömök segítenek neked abban, hogy minél alaposabban, minél jobban megismerd a testedet. Általa megtudod, hogy neked mi a jó, mire hogyan reagál a tested, mi okoz neki nagyobb, mi kevesebb örömet.

Ha pedig ennek a tudásnak a birtokában vagy, akkor teljesen logikusan adja magát az is, hogy a partnereddel való együttléteket is sokkal élvezetesebbnek találod majd, sokkal intenzívebb orgazmusokat élsz majd át, hiszen tudod, hogy mikor, hova és hogyan kell nyúlni.

Erkölcstelen volna?

Amit biztosan tudunk, hogy már a legősibb tárgyi leletek között találunk olyan eszközöket, amelyeket elődeink nagy valószínűség szerint a saját örömszerzésük céljából hoztak létre és alkalmaztak.

Bár némely vallás jó sokáig arról próbálta meggyőzni a híveit, hogy saját magunk kényeztetése rossz és erkölcstelen, ma már a józan eszünkkel tudjuk, hogy ebben semmi kivetnivaló nincsen, úgyhogy bármikor, amikor kedved szottyan, rántsd elő az Erotikashow.hu kínálatából beszerzett felnőtt játékszert, és csapj a lovak közé! Nem elég, hogy jól fogod magad érezni, de ahogy fentebb írtuk, számtalan egészségügyi előnyre is szert tehetsz.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mi az a vezetékvágó olló és hol vehetjük hasznát?

Az elektromos komponensek összekötéséhez számtalan féle és fajta kábelre van szükség, amelyeket...

Jó, ha résen vagy, amikor a bankszámlákról esik szó!

A legtöbben hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a pénzügyi szektort érintő törvényi...

Az alkoholos italok készítésének titka

Sokan szeretik az alkoholos italokat fogyasztani – persze mindezt csak mértékkel tegyük!...

Hogyan előzhető meg kedvencünknél a hőguta, milyen tünetei vannak?

A felelős állattartók pontosan tudják, hogy a hőguta akár végzetes is lehet,...