péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tippek Egy sampon minden hajtípusra? Igen, létezik!
Tippek

Egy sampon minden hajtípusra? Igen, létezik!

90
goji bogyó sampon

Különböző hajtípusokhoz különböző összetételű samponok állnak rendelkezésünkre. A sokféle összetevő között könnyű elveszni, ezért jó hír, hogy létezik olyan sampon is, amely univerzálisan használható, típustól függetlenül. Ismerd meg a kávé és goji tartalmú sampont!

Ez a két összetevő lehetővé teszi, hogy hosszas mérlegelés és az összetevők olvasgatása nélkül is biztosan tökéletes sampont válasszunk. A BIOLA Webshop hajápolási termékei között megtalálható ez a termék. További hajápolási szereik, a samponok, balzsamok, szérumok is mind természetes összetevőkből állnak össze, így bármelyiket választjuk is, biztosan jót teszünk vele a hajunknak.

Ha szeretnéd megőrizni hajad természetes szépségét, a kávét és goji bogyót tartalmazó sampon megfelelő választás lesz számodra. Akár vékony- akár vastagszálú, göndör vagy egyenes, festett vagy természetes a hajad, ezek az összetevők biztosítják számodra a tiszta és egészséges hajkoronát. Nem fogja kiszárítani a hajadat, mivel más samponokban gyakran használt szulfátokat, sem parabéneket sem tartalmaz.

A csodás goji bogyó

Hajunk állapotát a környezeti hatások negatívan befolyásolhatják. A szmog, szél, száraz vagy éppen túl nedves levegő is hatással lehet rá, nem beszélve a fésülés és hajformázó szerek, esetleges festékek hatásáról. A goji bogyó támogatja hajunk ellenálló képességét, és védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben.

Antioxidánsokban gazdag, valamint C- és E-vitaminokat tartalmaz, ennek köszönhetően támogatni tudja bármely típusú haj egészségét és ragyogását.

Ébreszd fel a hajad kávéval!

A kávé serkentő hatását mindannyian ismerjük. Nem hiába fogyasztják világszerte ezt az italt reggelente a gyors felfrissülés érdekében. De a kávé nemcsak az éberségünkre, hanem bizony a hajunkra is élénkítő hatást gyakorol. Koffeintartalma vitalizáló hatással bír, így akár egy reggeli hajmosással és kávéfogyasztással kívül és belül is felfrissíthetjük magunkat, hogy teljes energiabedobással indulhassunk a napnak.

Vérkeringést serkentő hatásának köszönhetően a koffeintartalmú kávé a hajhagymák tápanyagellátását is elősegíti, így a hajszálak megőrzésében is fontos szerepe lehet. Ugyanígy a hajnövekedést is támogatja.

Így maximalizáld a hatást!

A sampont használatát kombináld hajápoló szérummal a még ragyogóbb eredmény érdekében. Ehhez a Naturissimo (by BIOLA) termékcsalád Nutrimax hajtápláló szérumát javasoljuk, amelyet két samponozás között kell a hajas fejbőrödön alkalmaznod. 15-20 perc elteltével a szérum lemosható, és jöhet az újabb samponadag. Ezzel a még ápoltabb és gyönyörűbb hajszálakról gondoskodhatsz.

Ne keresgélj hosszasan a különféle samponok között! Válassz természetes alapanyagokból készült Kávé & Goji sampont bármely hajtípusra, és biztos lehetsz a hatásban. Legyen szó a hideg téli napokról, vagy tavaszi megújulásról, a kávé illata bármely évszakban frissítő, pezsdítő hatással lesz rád.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Egy repülőjegy áráért most Portugáliát is megnézheted Amerika felé

Megújult a TAP Portugal stopover programja Izgalmas lehetőséget kapnak most akik Amerika...

Miről ismerhető fel az árvízkárosult autó?

Az éghajlatváltozás okozta heves esőzések és komoly áradások világszerte autók ezreit érintik...

A hegesztő paraván használata: mire kell figyelni?

A hegesztés során keletkező UV-sugárzás komoly veszélyt jelenthet a felhasználóra és a...

Online német könyv szülőknek, pedagógusoknak

Sok nehézséget tud okozni, ha valamely német nyelvterületre csöppenve mindennap kommunikálnunk kell...