péntek , 24 május 2024
Kezdőlap Tech Nincs még weboldalad? Készíttesd el profikkal!
Tech

Nincs még weboldalad? Készíttesd el profikkal!

124
honlapkészítés online weboldal

Manapság már bárki elkészíthet magának egy weboldalt, ha van elég ideje, kitartása. Az idő azonban pénz, és mivel könnyen el lehet veszni a részletekben, így érdemes alaposan átgondolni, hogy megéri-e pepecselni órákon át, mire elfogadható lesz az eredmény, vagy érdemes inkább profikra bízni a dolgot.

Az egyik oldalon csábító lehet, hogy ha mi magunk vágunk neki a dolognak, akkor nem kell munkadíjat fizetnünk. Ugyanakkor hiába áll rendelkezésre rengeteg ingyenes cikk, videó, amiből meg lehet tanulni honlapot készíteni, ezek áttanulmányozása sok időt emészthet fel. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a tanultakat át kellene ültetni a gyakorlatba is.

Ha valaki egyáltalán nem rendelkezik tapasztalattal, de gyorsan eredményt szeretne, akkor érdemes megbíznia a honlapkészítéssel az AB Plusz csapatát. Ők nemcsak értik a szakmájukat, de gyorsan és kedvező áron is dolgoznak.

Teljesen egyedi weboldalt hoznak létre

Egy weboldal esetén fontos, hogy megbízhatóan működjön, jól nézzen ki, és lehetőleg tűnjön ki a tömegből. Ha profikat bízol meg a honlapod elkészítésével, akkor mindezek miatt nem kell majd aggódnod. Az AB Plusznál nem használnak ingyenes CMS rendszereket, így biztosan egyedi lesz a weboldalad.

Az egyedi rendszerekben könnyebb megvalósítani a sajátos igényeket. Nem kell ugyanis a keretrendszer adta szűk korlátoknak megfelelni.

Ez kell ahhoz, hogy megkezdődhessen a munka

Először kell készítened egy szöveges leírást arról, hogy voltaképpen milyen weboldalra volna szükséged. Listázd tételesen, hogy milyen funkciókat szeretnél. Inspirálódhatsz a dizájn tekintetében más, létező weboldalak alapján. Ezeket el is küldheted az AB Plusznak, hogy lássák, nagyjából mit szeretnél látni.

Ezt követően küldeni fognak egy előzetes ajánlatot. Amennyiben ezt elfogadod, akkor jöhet a részletek egyeztetése. Végül ha az apróságokat is sikerült tisztázni, akkor megkapod a végső árajánlatot az adott weboldalra vagy webshopra vonatkozólag.

Mennyibe kerül mindez?

Nem véletlen az, hogy számos weboldal készítésével foglalkozó cég honlapján nem találsz konkrét árlistát. Ez nem azért van, mert titkolni akarnak valamit, vagy esetleg mert lusták kiírni az árakat. Pusztán arról van szó, hogy mivel mindenkinek mások az igényei, így nem lehet mindenhez előre árat rendelni.

Egy bemutatkozó HTML weboldal, amely legfeljebb tíz menüponttal rendelkezik, akár egy ötszámjegyű összegből is megúszható. Ha szeretnél szabadon állítható menüpontokat és fejlettebb funkciókat is, mint egy vendégkönyv vagy galéria, akkor ennek a költsége már egy hatszámjegyű összeg lesz.

Jó hír, hogy még egy egyedi portálért sem kell feltétlenül milliókat fizetni, ha a funkciók nem túlságosan komplexek. Akár egy webshop is megvalósítható egymillió forint alatt, egyedi dizájnnal, alapfunkciókkal. Persze egy nagyon összetett weboldal vagy webáruház ára már igen húzós lehet. Az AB Plusznál azonban mindig előre megmondják, mennyit kell fizetni, így biztosan nem fog kellemetlen meglepetés érni, ha őket bízod meg.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra...

Új sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a...

Változások történtek az energiahatékonysági kötelezettségi rendszerben

2024. január 1-jével több változás is életbe lépett az energiahatékonysági kötelezettségi rendszerben,...

Az LG új tévéivel sosem látott megoldások költöznek a nappaliba

Ha azt gondoltuk volna, hogy a tévék már nem képesek tovább fejlődni,...