péntek , 24 május 2024
Kezdőlap Szórakozás Moriones – Cirkuszosan
Szórakozás

Moriones – Cirkuszosan

228
Moriones Cirkuszosan zene klipp

A figyelemfelkeltő Moriones videói a TikTokon futótűzként terjednek. Bakos Kristóf – aki az ókori Róma világából kölcsönzött bohóc karakter mögött áll – különc sminkje és különleges énekstílusa által óriási érdeklődést vált ki a közönségből. Olyannyira, hogy november 3-án, élete első koncertjén teltház előtt fog játszani a Turbina nagytermében. „Cirkuszosan” című újdonságát is ott hallhatjuk majd először élőben.

Moriones gyerekkorában őrült tudós szeretett volna lenni, de Avicii 2018-as halála kapcsán rádöbbent, hogy inkább zenével akar foglalkozni és dallamokat fog feltalálni. A néhai producer legenda mellett hatással volt rá Ren, Post Malone és Bob Marley is. Saját zenéje igazán sokszínű, mindenbe belekóstol, de végül a pop állandóságába tér vissza.

A diy generációhoz tartozó művész az alkotói folyamat teljes egészét kézben tartja. Zeneszerző, szövegíró, producer, emellett pedig kreatív vizuális elképzeléseit is megvalósítja. Az idei évben magánkiadásban már megjelentetett egy teljes albumot („Tébolyda”), de máris új zenével érkezik. A „Cirkuszosan” saját szavaival élve egy „mókás zene”, amelyben a bohóc átveszi az irányítást.

„Metaforikusan azt jelenti, hogy a legmerészebb énem felszínre tör, és hozzám beszélve, explicit módon fontos dolgokat mond ki” – mesélte Moriones, aki a dal egyedüli szerzője, és a Simon Dáviddal közösen megvalósított klipben átadhatta magát a színészetnek is, amit szintén imád.

A november 3-án végre élőben is bemutatkozó előadó komplett show-val áll színpadra. Reméli, hogy a közönség olyat élhet majd át, amit még nem látott. Grandiózusabb hangszerelésekkel és izgalmas vizuális elemekkel készül.

„Alig hiszem el, hogy pár nap alatt elfogyott az összes jegy az első koncertemre. Végtelenül hálás vagyok mindenkinek, aki megtisztel a bizalmával, és ígérem, hogy valami egészen különleges dolgot viszünk fel a színpadra” – mondta Moriones a várhatóan óriási buliról.

Nézzétek meg a „Cirkuszosan” parádés klipjét!

Forrás: Magneoton Music Group


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ismét mozikba kerül az idén 25 éves Mátrix!

A Pannónia Movie Kft. egyetlen hét erejéig elhozza a lehetőséget arra, hogy...

50 Cent életrajzi könyve

Egy keménykörmű túlélő története a gettóból a csúcsig Curtis Jackson, azaz 50...

A tökéletes romantikus szállodai nyaralás

Időről időre minden párnak szüksége van arra, hogy valamilyen módon megerősítse a...

Sting koncert Budapesten május 31-én

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting 2024. május 31-én különleges koncerttel érkezik a...