szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Téged is gyötör front idején az ízületi fájdalom?
Tippek

Téged is gyötör front idején az ízületi fájdalom?

138
sportkrém egészség

Sajnos életkortól és nemtől függetlenül rengeteg embert érint az ízületi fájdalom, amely kiváltképp frontok idején képes meggyötörni az embereket. Persze lehet azt mondani, hogy ezt a kevés napot nem is olyan nehéz elviselni, ugyanakkor senkitől sem várható el, hogy megtanuljon együtt létezni a fájdalommal.

Mai írásunkban éppen ezért annak eredünk utána, hogy lehet-e tenni valamit a fájdalom csökkentése érdekében, vagy el kell fogadni mindenkinek a már kialakult állapotokat.

CBD-t krémben is!

Talán sokak számára ismert tény, hogy a kender virágából kinyert olaj egyik fő alkotóeleme a CBD, azaz a kannabidiol, ami amúgy számos kedvező élettani hatással bír a szervezetünkre, így a Marry Jane svájci CBD olajok sportkrémjeinek használatát is érdemes fontolóra venni.

Ennek meg is van a teljesen egyszerű magyarázata, mégpedig az, hogy a krémben található kannabidiol ott fejti ki a hatását, ahol a test receptorai a legkevésbé működnek. A szervezetünket ugyanis receptorok egész rendszere hálózza be, és ez felel azért, hogy optimálisan működjön a testünk. Ha itt alulműködés történik, akkor egészen egyszerűen felborul az egyensúly, és testi tünetek jelentkeznek.

Ilyen többek között a stressz, a szorongás, az alvászavar, de a gyulladás és a fájdalom is. Ezek egyikébe sem kell azonban szükségszerűen beletörődni, érdemes felvenni velük a küzdelmet.

Hatékonyan a fájdalom ellen!

Természetesen nem csupán a frontok idején jelentkezhet ízületi fájdalom, hiszen sajnos az ízületi gyulladás éppen olyan fájdalmas tud lenni. Sőt, a fogyókúrázók, vagyis a nagy túlsúllyal élők ízületei is hasonlóan viseltes állapotban lehetnek, éppen ezért a fentebb említett sportkrémek számukra is kiváló megoldást nyújthatnak.

Ahogy persze azok a teljesen egészséges emberek is nyugodtan bevethetik edzés előtt a melegítő hatású, edzés után a hűsítő hatású sportkrémet, akik pusztán egészségmegőrzés és kedvtelés céljából sportolnak rendszeresen.

Számukra épp úgy képes lesz hatékony segítséget nyújtani a CBD-t tartalmazó kenőcs, így segítséget kapnak a bemelegítés minél hatékonyabb elvégzésében, valamint abban is, hogy a kiadós testmozgás után kellőképp le tudjanak nyújtani.

Ha ez a két lépés kimarad, akkor jó eséllyel indulunk egy sportsérülésért, ám ha szerencsések vagyunk, akkor megússzuk egy kínzó izomlázzal.

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy mindig legyen nálunk a fent említett webáruház termékei közül a megfelelő.

Ragaszkodj a természet erejéhez!

Nyilvánvalóan az ízületi fájdalmakat kezelő szerek piaca hatalmas, nagy a versengés, mondhatni túltelített itt is a kínálat. Ez persze nem szükségszerűen rossz! Gondolj csak bele, válogathatsz kedvedre!

Annyit mindenesetre mindenképp fogadj meg tanácsként, hogy a mindenféle szintetikus anyagot tartalmazó krém helyett próbálj meg minél jobban ragaszkodni a természet nyújtotta megoldásokhoz. A kender ebből a szempontból például több mint tökéletes lehet!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Meghaladhatja a 2000 forintot a diákmunkások átlagos órabére 2024-ben

Dinamikusan emelkednek a diákmunka-órabérek, a piacvezető Meló-Diák elnök-vezérigazgatója szerint idén már az...

Amikor a bank fizet az ügyfélnek

Bevezetése óta félmillió buszjegyet vásároltak a K&H+ mobilbanki szolgáltatásban az ügyfelek. Immár...

Milyen a jó ültetési rend az esküvőn?

Egy esküvő akkor igazán jó, ha minden részlet harmonikusan illeszkedik egymáshoz: a...

Veled mi történt életed legborzalmasabb randiján?

Nincs olyan ember a bolygón, akinek ne lett volna már legalább egy...