hétfő , 4 március 2024
Kezdőlap Tippek Már mindenhol hódít a technológia!
Tippek

Már mindenhol hódít a technológia!

171
vibrátor szexáruház erotika

Még akár bő tíz vagy húsz évvel ezelőtt is teljesen elképzelhetetlen volt az, ahogy most élünk. Nem gondoltuk volna, hogy az internet elterjedésével ennyi minden át fog alakulni. Máshogy dolgozunk, tanulunk, máshogy játszunk, vásárolunk, máshogy utazunk.

Miért pont a szexualitás maradna ki ebből a változásból? Természetesen ez a terület sem maradt érintetlen, sőt, olyan fejlődésen ment és megy keresztül, aminek igen nehéz elképzelni, hogy hol lesz a vége. Mai cikkünkben ezt a tendenciát vesszük egy kicsit górcső alá.

Hagyományos vagy modern?

Te melyikre esküszöl? Manapság az már nem is kérdés, hogy használsz-e szexuális segédeszközt, amelyet akár a Szexaruhaz.hu szexshop vibrátorai közül is kiválaszthatsz és beszerezhetsz.

A felmérések azt mutatják, hogy a felnőttek már korántsem olyan elutasítóak ezekkel a játékszerekkel kapcsolatban, mint amilyenek voltak korábban. Sőt, mára már egyre több pár vásárol be alaposan, hogy aztán alkalomadtán azt a játékszert használja, amihez a leginkább kedve szottyan.

Azonban míg nem is olyan régen “csak” a hagyományos vibrátorokat lehetett beszerezni, addig ma már olyan rendkívül fejlett eszközök állnak a kielégülni vágyók szolgálatára, amiről korábban még fantáziálni sem mert senki!

Állítsd a technológiát a szolgálatodba! 

Dönthetsz úgy, hogy sutba dobod a régi vibrátorodat, mutatjuk, milyen újdonságok közül tudsz választani:

  • Választhatsz olyan intelligens kütyüket, amelyek még a hangulatodat is érzékelik, illetve csak akkor kezdenek el vibrálni, amikor a bőrödhöz érnek, így jobban a valóságos érintés érzetét keltik.
  • Belekóstolhatsz a virtuális valóságba is, ha olyan vibrátort választasz, amellyel egy bizonyos oldal tartalmaihoz tudsz kapcsolódni, így gyakorlatilag úgy élhetsz át szexuális kalandokat, hogy ki sem kell tenned a lábad a hálószobádból.
  • Ezek után a távirányítású játékszereken már nem is lepődünk meg. Ezek jobbára akkor lesznek rendkívül hasznosak, ha távol kell lennetek egymástól, de mégis szeretnétek némi intimitást a szexchaten kívül.

Persze sorolhatod előre a környezetvédelmet is, hiszen már akadnak olyan vibrátorok is, amelyek ökologikus módon készültek, így a lehető legkevésbé terheled vele a Földet.

Hogyan tovább?

Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy ha már ezekkel a modern hancúreszközökkel ennyi mindent meg lehet csinálni, akkor vajon kelleni fog-e egyáltalán partner benne? Meddig veheti át a szerepet a technológia? Mennyire keverhető össze a virtuális valóság az igazi világgal? Mennyire kell, hogy egy segédeszköz okos legyen? Milyen veszélyeket rejt ez a túlzott okosodás?

Megannyi kérdés, amelyre még az okosvibrátorok fejlesztői és gyártói sem tudnak válaszolni. Idővel minden kiderül, addig is add át magad az élvezeteknek, de figyelj arra is, hogy a saját szexuális életed ura mégiscsak te maradj!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Milyen műanyag ablak árakkal találkozhatunk a húsvéti időszakban?

Közeleg a tavasz, a húsvét, ami számtalan izgalmat tartogat számunkra. Vége a...

Testeden a történeted? Így segít visszanyerni az önbizalmad a plasztikai sebészet!

Az arcunk egyedi jegyei megkülönböztetnek minket másoktól, de néha ezek az eltérések...

Hogyan lehet valaki gyógynövénybolti eladó, drogerista?

Sokan szeretnek emberekkel foglalkozni, számukra vonzó lehet akár egy kereskedelmi szakma is....

A hajtogatott kéztörlő segítségével megtarthatod a higiéniát a mosdóban

A vendéglátóipar számtalan eszköz és fogyóeszköz beszerzését igényli. A papíráruk is ide...