szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tech Valósággal műtárgy lett az LG legújabb 4K projektora
Tech

Valósággal műtárgy lett az LG legújabb 4K projektora

274
LG CineBeam Qube projektor házimozi

Az LG CineBeam Qube 4K szinte bármilyen helyiséget stílusos mozivá varázsol!

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES kiállításon mutatja be legújabb, műtárgyként is értelmezhető projektorát, az egyedülálló LG CineBeam Qube-ot (HU710PB modell). Az új, 4K felbontásban vetítő, kompakt kialakítású modell azonnal mozivá varázsol bármilyen teret, 360 fokban elforgatható fogantyújával pedig könnyen hordozható. A projektor stílusos belsőépítészeti kiegészítőként is helyt áll, szemet gyönyörködtető minimalista esztétikája modern kifinomultságot kölcsönöz bármilyen helyiségnek.

LG CineBeam Qube projektor

Bár az LG CineBeam Qube az egyik legkisebb projektor lesz a piacon, mégis hatalmas méretű, akár 120 hüvelykes 4K UHD (3840 x 2160) felbontású képet képes vetíteni. Az RGB lézer fényforrással és az LG élvonalbeli képfeljavító technológiáival kivételesen tiszta és pontos képmegjelenítést biztosít 450 000:1 kontrasztaránnyal, miközben színeivel lefedi a DCI-P3 skála 154 százalékát.

Ennek a színhűségnek köszönhetően a filmek és egyéb tartalmak pontosan úgy jelennek meg a vetített képen, ahogyan azt készítőik eredetileg elképzelték: gazdag színekkel és mély feketékkel, amelyek minden jelenetnek mélységet és életteli hatást kölcsönöznek. A kiemelkedő képmegjelenítéshez az automatikus képernyőbeállítási funkció is hozzájárul, amely önállóan optimalizálja a fókuszt, illetve a kép elhelyezését és méretét, így a vetítés minősége minden alkalommal azonnal, külön bajlódás nélkül ideális lesz.

Az LG webOS 6.0 okostévé-platformot futtató CineBeam Qube intuitív módon, távirányítóval vezérelhető, és egyszerű hozzáférést kínál az olyan streaming-szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix, a Disney+, a Prime Video vagy a YouTube. Amikor éppen nem valamilyen tartalmat néznek, a projektor falfestés funkcióját használva lenyűgöző digitális képekkel dobhatják fel a szoba hangulatát a felhasználók.

LG CineBeam Qube

„Az LG CineBeam Qube nagy- és kisméretű terekben egyaránt nagyszerűen használható, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit a felhasználók egy új projektor kiválasztásakor keresnek”

– mondta YS Lee, az LG üzleti megoldások divíziójának alelnöke és IT-termékekért felelős vezetője.

„Stílusosan, sokoldalúan elhelyezhető a térben, és igazi, magával ragadó házimozi-élményt garantál.”

A 2024-es CES kiállítás látogatói január 9-12. között, az LG standján (#16008, Las Vegas Convention Center) tekinthetik meg a CineBeam Qube-ot.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Üdvözlünk a BESPOKE AI korszakában

A Samsung a nemzetközi „Welcome to BESPOKE AI”[i] rendezvényeken, a világ három...

Bővült a Huawei hazai okoseszköz kínálata

A FIT 3 okosóra májusi bemutatója után számos újabb eszközt hozott a...

Így segít elkerülni a NAV bírságot egy számlázó program

Nem árt mindig naprakésznek lenni a hatályban lévő törvények és szabályozások kapcsán,...

Félnek a csalóktól a magyar internetezők

Egy friss felmérés szerint a magyarok többsége tart attól, hogy online vásárlás...