szombat , 2 március 2024
Kezdőlap Szórakozás Tiësto x FAST BOY – All My Life
Szórakozás

Tiësto x FAST BOY – All My Life

230
tiesto fast boy all my life zene

Tiësto, a nemzetközi elektronikus zenei szcéna alappillére, összefogott a német FAST BOY duóval, és bemutatták legújabb dance-pop crossoverüket ‘ All My Life ’ címmel.

A dalt a himnikus, „nagyszínpados” hangzású elemek és a meleg tónusú, felemelő vokál szekció határozza meg, amelyek tökéletes összefonódása egy újabb nemzetközi slágert alkotott. Az egyszerre rádió- és klubbarát felvétel egyedi hangzása tükrözi a kortárs kultúrát formáló sokféle hatást, amelyet ma „dance” zenének nevezünk. A hallgatók ezúttal is elmerülhetnek egy kissé ismeretlen sound-ban, miközben továbbra is megtalálják a vigaszt a megszokott dallamokban, egy tökéletes harmóniát teremtve az újítás és az felismerés között.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy az új évvel elhozhatom nektek az ‘ All My Life ’-ot, együttműködve a FAST BOY duóval. Imádom ezt a dalt, boldoggá tesz engem! Remélem, nektek is tetszeni fog!” – mondta Tiësto a trackről, a FAST BOY pedig hozzátette: „Az ‘ All My Life ’ tökéletes dal az év kezdéshez! Óriási öröm, hogy végre együtt dolgozhattunk Tiëstóval; ő egy legenda, és a sajátos hangzásaink kombinálása egy olyan mérföldkő számunkra, amit még most is hihetetlennek tartunk.”

Hallgassátok meg az újdonságot:

Forrás: Magneoton Music Group


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Világsztárok jönnek a Campus Fesztiválra

Újabb neveket hoztak nyilvánosságra pénteken a Campus Fesztivál szervezői. Kilenc nemzetközi előadóval...

Budapesten ad búcsúkoncertet a Buena Vista Social Club sztárja

Utoljára lép magyar színpadra Omara Portuondo, a 94 éves kubai zenei legenda...

Back to Black: Amy Winehouse legendája hamarosan a mozikban

2024 áprilisában a magyar mozikba is eljut a Back to Black, a...

Dua Lipa – Training Season

Szörnyű, randis élmények ihlették Dua Lipa új slágerét, a Training Season-t A...