vasárnap , 23 június 2024
Kezdőlap Szórakozás Tiësto x FAST BOY – All My Life
Szórakozás

Tiësto x FAST BOY – All My Life

323
tiesto fast boy all my life zene

Tiësto, a nemzetközi elektronikus zenei szcéna alappillére, összefogott a német FAST BOY duóval, és bemutatták legújabb dance-pop crossoverüket ‘ All My Life ’ címmel.

A dalt a himnikus, „nagyszínpados” hangzású elemek és a meleg tónusú, felemelő vokál szekció határozza meg, amelyek tökéletes összefonódása egy újabb nemzetközi slágert alkotott. Az egyszerre rádió- és klubbarát felvétel egyedi hangzása tükrözi a kortárs kultúrát formáló sokféle hatást, amelyet ma „dance” zenének nevezünk. A hallgatók ezúttal is elmerülhetnek egy kissé ismeretlen sound-ban, miközben továbbra is megtalálják a vigaszt a megszokott dallamokban, egy tökéletes harmóniát teremtve az újítás és az felismerés között.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy az új évvel elhozhatom nektek az ‘ All My Life ’-ot, együttműködve a FAST BOY duóval. Imádom ezt a dalt, boldoggá tesz engem! Remélem, nektek is tetszeni fog!” – mondta Tiësto a trackről, a FAST BOY pedig hozzátette: „Az ‘ All My Life ’ tökéletes dal az év kezdéshez! Óriási öröm, hogy végre együtt dolgozhattunk Tiëstóval; ő egy legenda, és a sajátos hangzásaink kombinálása egy olyan mérföldkő számunkra, amit még most is hihetetlennek tartunk.”

Hallgassátok meg az újdonságot:

Forrás: Magneoton Music Group


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Korda György – Az ország énekese: Egy legenda története

Korda György kétségtelenül Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb énekese. Pályafutása több mint...

Rod Stewart: A legendás énekes visszatér Budapestre!

A rock- és blueszene ikonikus alakja, Sir Rod Stewart 2024. június 22-én...

A Ghost koncertfilmje, a Rite Here Rite Now júniusban a mozikban!

Június két napján érkezik a Pannónia Entertainment soron következő koncertes filmeseménye, amely...

Geezer Butler: Into the Void – Utazás a Heavy Metal Mélyére

Geezer Butler, a legendás Black Sabbath basszusgitárosa önéletrajzi könyvében, az Into the Void...