vasárnap , 21 július 2024
Kezdőlap Otthon Elindult a DumaTV a Telekomnál
Otthon

Elindult a DumaTV a Telekomnál

340
dumatv telekom

Nonstop stand-up: A dumaszínházasok napi 24 órában nevettetik a telekomosokat

Aki nem szeretne hetekig várni egy poénra, aki a legnépszerűbb stand-uposokra alszik el, aki szeretné megnézni a szókimondóbb esteket, és érdekli, hogy mi van a kisípolás helyén, annak garantált szórakozást nyújt a Telekomnál nemrég indult DumaTV csomag. A kizárólag a Telekom ügyfelei számára elérhető, különleges DumaTV Telekom csomag streaming-szolgáltatás kedvező díjakkal és nagyfelbontású poénokkal várja a nézőket.

November végén elindult a DumaTV, a Dumaszínház streaming-szolgáltatása a Telekomnál, ahol minden DumaTV előfizetéssel rendelkező ügyfél kedvére nézheti kedvenc stand-uposait, amikor csak akarja. A telekommunikációs piacon exkluzív, dedikált DumaTV csomag jelenleg csak a Telekom előfizetőinek érhető el. Mint a telekommunikációs vállalat közölte, ez a lépés újabb bizonyítéka elkötelezettségüknek a minőségi szórakoztatás és a különleges ügyfélélmény iránt. A DumaTV a Telekom IPTV és Telekom TV szolgáltatásokhoz extra kiegészítőként rendelhető, kényelmesen, akár online is a Telekom alkalmazáson, telekom.hu oldalon vagy a dumatv.hu oldalon keresztül. Az ügyfelek ezáltal még rugalmasabban szabhatják testre saját szórakoztató csomagjaikat.

A szolgáltatás havidíja 990 forint, amit az ügyfelek a Telekom-számlájukon keresztül, egyszerűen rendezhetnek. Hogy az ár/érték arány még előnyösebb legyen, a DumaTV egyedülálló szolgáltatása révén, egyetlen előfizetéssel egyszerre akár öt stream indítható, korlátlan számú eszközön. Mindez HD-minőségben és teljes mértékben reklámmentes környezetben érhető el, így garantálva a zavartalan humorélményt.

A DumaTV-alkalmazás leltölthető Telekom TV SmartBox-ra, valamint Samsung Tizen és LG webOS platformokat használó okos TV-kre is. Emellett a Dumatv.hu weboldalon keresztül számítógépen is elérhető a szolgáltatás, így az ügyfelek okos eszközökön, laptopon vagy asztali gépen is élvezhetik a kínálatot.

A DumaTV a regisztrációt követően számos népszerű és magas színvonalú tartalmat kínál. A választékban megtalálhatóak a Dumaszínház legismertebb előadói, például Kovács András Péter, Bödőcs Tibor, Kőhalmi Zoltán, Kiss Ádám stand-up műsorai. Ezen kívül DumaSzínház önálló estek, a Duma Aktuál, az On the Road sorozatok, minisorozatok, podcast-ek és talkshow-k is elérhetők, biztosítva a kifogyhatatlan, változatos és minőségi humorforrást.

A Telekom ehhez kapcsolódóan nyereményjátékkal is kedveskedik az ügyfeleinek: azok között a DumaTV előfizetéssel rendelkező Magenta Moments tagok között, akik január 30. 16.00 óráig regisztrálnak a nyereményjátékra a Telekom alkalmazásban, 10.000 Ft értékű Dumaszínház ajándékutalványt sorsolnak ki.

Forrás: Magyar Telekom Nyrt.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is! További weboldalaink: eMentor.hu, Kalauz.hu, Passzio.hu, Műszaki-Magazin.huTechnokrata.hu és IoTmagazin.hu.

Kapcsolódó cikkek

Idén férhetnek hozzá a pénzükhöz a legelső Babakötvényesek

Nagykorúságukkal sok pénz ütheti azoknak a fiataloknak a markát, akiknek a szüleik...

A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez

Bojti Andrea A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig című könyve...

Az önállóság alapja a megtakarítás

A 14 és 18 év közötti fiatalok 56 százalékának van valamennyi pénzbeli...

iRobot Roomba Combo J9+ teszt: tökéletes robotporszívó minden helyzetre

Az iRobot Roomba Combo J9+ a legújabb prémium minőségű robotporszívó, mely a...