szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek A hintázáshoz soha nem lehetsz elég öreg!
Tippek

A hintázáshoz soha nem lehetsz elég öreg!

187
szexhinta

Alig akad olyan gyerek, aki ne szeretne hintázni. Minden bizonnyal te is azok közé tartoztál, aki az egekig volt képes lökni magát, és akár fél órát is hajlandó volt várni azért, hogy megüresedjen a hinta a játszótéren.

Felnőtt fejjel azonban ez a játék is kikopik az életünkből csakúgy, mint szinte az összes többi is. Persze nem szükségszerű, hogy ez így legyen, ugyanis kellő odafigyeléssel simán visszahozhatjuk a játékokat az életünkbe – csak nyitottság kell hozzá és persze az, hogy ne a gyerek-, hanem a felnőttváltozatokban gondolkozzunk!

Hintázni együtt is jó móka!

A SZEXSHOP.hu izgalmas szexhintáit elnézve nincs olyan ember, akinek ne indulna be a fantáziája. Egyszerű darabokról van szó, de ugyebár itt nem is kell agyonbonyolítani a dolgokat. A hinta maga egyszerű konstrukció, és csak rajtad áll, hogy mit műveltek vele.

Egy biztos: számos olyan pózt tesz lehetővé és könnyebben kivitelezhetővé, amelyek stabil, szilárd talajon aligha lennének megoldhatóak.

Nagy kedvenc többek között a levegőben megvalósított kutyapóz, amikor a páros női tagja hasal a hintán, a férfi pedig mögötte áll. Nem részletezzük, a többit már valóban a képzeletedre bízzuk.

Persze az orális szex épp úgy megvalósítható hintázva is, mint ha az ágyon feküdnétek, talán egy parányit izgalmasabb a kontextus miatt.

Bármennyire hihetetlen, a hinták teherbírása két személyre lett kitalálva – nem véletlenül, hiszen hintázva még a klasszikus misszionárius póz is sokkal extrémebb, mint a franciaágyon!

Az együtt mozgás, a közös hullámzás merőben más érzetet biztosít, mint amit egy ágy vagy egy kanapé adhat, így mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a játékszert. Persze a legideálisabb az, ha el sem kell tenni használat után, de az első alkalom után meglátod, minden vesződséget megér a felállítása!

Aztán jöhet egy kis társas!

Ha már a játékoknál tartunk, vétek lenne nem megemlíteni a társas-, illetve a szerepjátékokat, amelyek pajkos verzióihoz a fentebb említett webáruházban mindent megtalálsz.

A társasok az egészen bonyolulttól az egyszerűkig terjednek: némelyiknél elég egy dobókocka, amellyel ki tudod dobni, hogy milyen pózban legyetek együtt.

A szerepjátékok hasonlóan egész estés programot ígérnek, de némelyik szerepet akár a fentebb említett hintával is kombinálhatod!

Amíg tudtok együtt mókázni és nevetni, nagy baj nem lehet!

Azt mondják, hogy mindaddig megmenthető egy kapcsolat, amíg a felek tudnak egymással önfeledten szórakozni, képesek együtt szívből kacagni, és kaphatóak a közös mókázásra.

Így ha bármikor úgy érzed, kezd ellaposodni a szexuális életetek, akkor simán bedohatod a hinta ötletét is. Ha mókás páros vagytok, akkor egészen biztosan a társad sem talál benne semmi kivetnivalót, sőt, inkább egyenesen izgatni fogja a szexhinta különlegessége.

A SZEXSHOP.hu oldalán nézzetek körül együtt, és szerezzétek be a kis szexszobátok első elemét, egy hintát!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Meghaladhatja a 2000 forintot a diákmunkások átlagos órabére 2024-ben

Dinamikusan emelkednek a diákmunka-órabérek, a piacvezető Meló-Diák elnök-vezérigazgatója szerint idén már az...

Amikor a bank fizet az ügyfélnek

Bevezetése óta félmillió buszjegyet vásároltak a K&H+ mobilbanki szolgáltatásban az ügyfelek. Immár...

Milyen a jó ültetési rend az esküvőn?

Egy esküvő akkor igazán jó, ha minden részlet harmonikusan illeszkedik egymáshoz: a...

Veled mi történt életed legborzalmasabb randiján?

Nincs olyan ember a bolygón, akinek ne lett volna már legalább egy...