szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Tech BOOX Palma- az utazások elengedhetetlen kelléke
Tech

BOOX Palma- az utazások elengedhetetlen kelléke

305
boox palma

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

Kicsi és könnyű

Az utazások során – legyen az egy rövid munkába tartató tömegközlekedés, vagy egy hosszú repülőút – kihasználatlan időablakunk keletkezik, amelyben informálódhatunk vagy akár elmerülhetünk kedvenc könyvünkben is, így hasznossá téve az időnket. Ha a könyv mellett döntünk, akkor a lapozás rendkívül problémás lehet, főleg, ha egy zsúfolt járművön utazunk és esetleg helyet sem tudunk foglalni, továbbá a könyveknek elég nagy súlyuk is lehet. Éppen ezért egy e-book olvasó kiválóan helyettesítheti a könyveket, amelyen elérhetjük az összes kedvenc kötetünket, valamint kicsi és könnyű kialakítása révén még egyszerűbb használatot biztosít. Egy tipikus táblagép méretű e-book olvasón egy kézzel nehéz a navigáció, így a megfelelő méretű eszköz kiválasztása kulcsfontosságú.

A BOOX ezért alkotta meg a Palma névre hallgató e-book olvasóját, amely a 6,13 hüvelykes mobil e-papír kijelzőjével maximális kényelmet és funkcionalitást kínál a felhasználóknak. Android operációs rendszerrel érkezik, így ismerős és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik. Apró méretéből adódva bárhová magaddal viheted, így tökéletes párja a városi nyüzsgésnek.

Papírszerű élmény és maximális fókusz

Nagy zajban mindig nehezen lehet koncentrálni, így nem csoda, hogy a legtöbb utas általában csak a közösségi médiás felületeket görgeti. A Palma papírszerű képernyője elefántcsont színű papírra nyomtatott tinta érzetét kelti, így kényelmes olvasási élményt nyújt hosszan tartó használat során is, nem erőltetve a szemet, ezzel segítve a „flow” állapot elérését.

A fekete-fehér kijelző elnyomja a zavaró tényezőket a nyüzsgő digitális világból, így csak a legfontosabb információkat tartja a szemeid előtt 300 PPI-vel. A könyvimádóknak a Palma a legjobb választás a kedvenc regényeik tárolására. Természetesen alkalmazások széles választéka tölthető le a készülékre, így a hírolvasásban is hű társad lehet.

Fokozott hatékonyság

Az ingázás rendkívül frusztráló lehet, ha nem tudsz közben semmi mással foglalkozni. A Palma nyolcmagos CPU-ja a BSR (BOOX Super Refresh) technológiával kombinálva gyors válaszidőt és éles képet biztosít, továbbá zökkenőmentesen használhatod a Google Play Áruházból letölthető alkalmazásokat is. Kedved szerint készíthetsz teendőlistát a napodhoz, tanulmányozhatod az Anki szókártyákat vagy akár Duolingo nyelvórákon is részt vehetsz. Ha pedig a szemeidet pihentetni szeretnéd, csak csatlakoztasd fülhallgatódat és élvezd a podcasteket! Ezek a tevékenységek az elvesztegetett időt értelmes pillanatokká változtatják. A produktív reggeli ingázás felkészít a közelgő kihívásokra, a nap végén pedig az elégedettség érzését kelti.

Figyelmes olvasás, tudatos élet

A Palma amellett, hogy egy szuper hordozható e-book olvasó, az egészséges életmódot is hirdeti a zavaró digitális tényezők minimalizálásával. A felhasználók választhatnak, hogy több időt szeretnének-e tölteni barátaikkal és családtagjaikkal úgy, hogy megszakítják az internetkapcsolatot, vagy inkább a teljes internethozzáférést részesítik előnyben, ha újra csatlakoznak a WiFi-re.

Ez arra ösztönöz, hogy figyelj a digitális szokásaidra és tarts szünetet, hogy kapcsolatban maradj a való világgal. A fókusz és a produktivitás tovább javítható a zavaró tényezők korlátozásával ezen a digitális eszközön.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hol van a használt mobilok legjobb helye?

Nem érdemes otthon őrizgetni a veszélyes hulladékot és az értékes újrahasznosítható elemeket...

A mozi hazatér: a Sony bemutatja újdonságait

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt....

Júniusban érkezik Magyarországra a Lenovo Legion Tab Android™ Gaming Tablet

A Lenovo bejelentette, hogy a Lenovo Legion Tab júniusban Magyarországon is elérhetővé válik. A 8,8...

10 meglepő NASA találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó. Ma már hétköznapinak számító eszközök, melyekről nem is...