kedd , 23 április 2024
Kezdőlap Tech Megfizethető és gyors WiFi 7 opciók KKV-knak
Tech

Megfizethető és gyors WiFi 7 opciók KKV-knak

182
zyxel wifi 7 készülék
Kép forrása: Pexels

Az új NWA130BE páratlan sebességet és rendkívül alacsony késleltetési időt kínál, hogy a modern munkahelyek WiFi kapcsolatát felturbózza.

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia alapú felhőalapú hálózati megoldások vezető szállítója, piacra dobta az NWA130BE – BE11000 WiFi 7 Triple-Radio NebulaFlex hozzáférési pontot (AP). Mivel a WiFi 7-támogatott eszközök 2024-ben válnak általánossá, az NWA130BE lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások (KKV-k) számára, hogy páratlan hálózati sebességet, kapacitást és a lehető legjobb WiFi élményt élvezhessék.

Az NWA130BE vállalati szintű WiFi 7 teljesítményt nyújt, egyszerű telepítéssel és kezeléssel, a kisebb vállalkozások számára is megfizethető áron. Lehetővé teszi a KKV-k számára, hogy élvezzék a legújabb vezeték nélküli szabvány összes előnyét, jövőbiztosságát és beruházásvédelmét, és kihasználják a Zyxel Networks Nebula felhőkezelő platformjának előnyeit a hálózati eszközök távoli konfigurálásához, felügyeletéhez és vezérléséhez.

„Az NWA130BE bevezetésével a Zyxel Networks új mércét állít fel az üzleti környezetek prémium kapcsolódási lehetőségei terén”

– mondta el Kell Lin, a Zyxel Networks hálózati megoldások üzletágának vezető alelnöke. „Az NWA130BE ötvözi a csúcstechnológiát az átgondolt tervezéssel, kivételes teljesítményt és egyszerűsített kezelést biztosít a Nebula platformunkon keresztül.”

zyxel wifi 7

A WiFi 7 frissítésekhez a legjobb megoldás

Az NWA130BE háromsávos BE11000 architektúrával büszkélkedhet, amely akár 11 Gbps sebességet is támogat, és extra széles, 320 MHz-es csatornái révén kétszer akkora sávszélességet biztosít, mint a WiFi 6, amely kizárólag a WiFi 7 eszközökhöz tartozik. Emellett Qualcomm Quad-Core CPU-t tartalmaz a robusztus teljesítmény érdekében, valamint 4K QAM és Multi-Link Operation (MLO) képességeket, amelyek akár 20%-kal növelik a csúcs adatátviteli sebességet és csökkentik a késleltetést.

Az NWA130BE megkönnyíti a WiFi 7-re való frissítést a két 2,5G Ethernet-portnak köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kihasználják a megfizethető 2,5G switcheket, így nincs szükség költséges újrakábelezésre. A két 2,5G porttal az NWA130BE nagyobb rugalmasságot és értéket biztosít az ügyfelek számára – a piacon jelenleg kapható hasonló hozzáférési pontok jellemzően csak egyetlen 2,5G porttal rendelkeznek.

Minimalizált interferencia

A megfelelő jel megkülönböztetése és a zaj figyelmen kívül hagyása kulcsfontosságú a legjobb WiFi teljesítmény eléréséhez. Téglalap alakú kialakításának köszönhetően az NWA130BE maximalizálja az antennák közötti távolságot az erősebb jel-zaj arány (SNR) és a csökkentett interferencia érdekében, ami létfontosságú a zsúfolt vagy nagy sűrűségű munkaterületek esetében. Emellett exkluzív RF-first kialakítása a fejlett RF-szűrő és a fejlett celluláris koegzisztencia funkciók révén minimalizálja a potenciális interferenciát, beleértve a közeli WiFi csatornák és a 4G/5G mobilhálózatok interferenciáját is.

zyxel wifi 7  online

AI-alapú WiFi menedzsment és egységes biztonság

A hálózati szolgáltatás biztosítása alapvető fontosságú az üzleti hatékonyság és termelékenység szempontjából, de kihívást jelenthet, ha a vállalkozások méretnövekedése miatt.  A Zyxel Networks Nebula felhőjébe zökkenőmentesen integrált NWA130BE központi irányítást és teljes körű láthatóságot biztosít a vállalkozások számára a hálózatukról. A Nebula AI-alapú WiFi Aid és Wireless Health funkciói automatikusan diagnosztizálják a hálózati hozzáférési problémákat a vezeték nélküli ügyfelek teljes belépési útja során Emellett megoldják a gyakori WiFi problémákat, így a rendszergazdáknak időt takarítanak meg a fárasztó hibaelhárítással.

A vállalkozások a Nebula Connect & Protect Plus (CNP+) szolgáltatását is használhatják, amely egy felhőalapú biztonsági szolgáltatás és közvetlenül az AP-hez kapcsolódik. Ez további védelmet nyújt a felhasználóknak a rosszindulatú szoftverekkel, adathalászattal és rosszindulatú webhelyekkel szemben. A rendszergazdák közvetlenül az AP-n keresztül, a meglévő hálózati infrastruktúra módosítása nélkül valósíthatják meg a biztonsági irányelveket.

Az NWA130BE-ről és a Zyxel Networks átfogó hálózati megoldásairól további információkat a https://www.zyxel.com/global/en/products/wireless/be11000-wifi-7-triple-radio-nebulaflex-access-point-nwa130be weboldalon talál.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

A mozi hazatér: a Sony bemutatja újdonságait

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt....

Júniusban érkezik Magyarországra a Lenovo Legion Tab Android™ Gaming Tablet

A Lenovo bejelentette, hogy a Lenovo Legion Tab júniusban Magyarországon is elérhetővé válik. A 8,8...

10 meglepő NASA találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó. Ma már hétköznapinak számító eszközök, melyekről nem is...

Új laptop vásárlása előtt állsz? Akkor ezt mindenképp olvasd el!

Ha te is épp új laptop vásárlása előtt állsz, akkor bizonyára felmerült...