szombat , 18 május 2024
Kezdőlap Otthon Hagyd a kerítésfestést a szomszédra, válassz gondozásmentes alumíniumot!
Otthon

Hagyd a kerítésfestést a szomszédra, válassz gondozásmentes alumíniumot!

145
alu kerítés léc

Egy gondosan karbantartott kerítés emeli a környezet, a ház nívóját, és megnyugtatóan hat az ingatlan tulajdonosára, ellenkező esetben viszont komoly fejtörést okoz, illetve rengeteg munkát ad.

Te is úgy érzed, a kerítésfestés egy folyamatosan ismétlődő tevékenység, amelyre se időd se kedved, ráadásul sokba is kerül az évek során, még sincs látszatja? Ideje lecserélni a meglévő szerkezetet, és olyan megoldásra váltani, amely nem igényel rendszeres karbantartást!

A Kerítés Profil által kínált alu kerítés léc tökéletes megoldást nyújt, ha modern, stílusos és az időjárás viszontagságainak minden körülmények között ellenálló kerítést keresel! Mi jellemző rá, miért választják egyre többen, és miért ajánljuk Neked is?

A gondozásmentes kerítéseké a jövő

Amikor új házba költözünk vagy a meglévőt korszerűsítjük, előnyben részesítjük azokat az anyagokat, technológiákat és megoldásokat, amelyek leveszik a vállunkról a karbantartás terhének egy részét.

Egy kertes ingatlan folyamatos munkát ad a tulajdonosoknak, így ha kevés szabadidővel rendelkeznek, azt is kénytelenek ezekre áldozni, ha meg szeretnék őrizni a szerkezetek szépségét, jó állagát.

Az elodázott feladatok megbosszulják magukat, és évek múltán kamatos kamattal nyújtják be a számlát. Ha egy rendszeres gondoskodást igénylő fakerítéssel évekig nem foglalkozol, magára hagyod, megspórolod az utókezelés fárasztó és költséges munkáját, visszafordíthatatlan károk keletkezhetnek. Esztétikailag is olyan állapotba kerülhet, ahonnan nincs visszaút. Jobban jársz, ha felújítod vagy kicseréled, és a jövőre gondolva gondozásmentes anyagot választasz.

Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége

Amennyiben a díszes kerítést szeretnél, az alumínium kerítésprofilok nem Neked valók, ellenben ha szereted a letisztult vonalakat, az időtálló kivitelt, tökéletesek lesznek számodra. Modern környezetbe remek választásnak bizonyulnak, hiszen szemet gyönyörködtetőek, ráadásul akár még 10-15 év múltán is, minimális karbantartás mellett.

Speciális bevonatuknak köszönhetően rendkívüli mértékben ellenállnak az időjárás viszontagságainak, az UV-sugárzásnak, a csapadéknak, a fagynak, szélben, viharban is stabilak maradnak. A különféle rovarok, madarak, rágcsálók sem tesznek bennük kárt.

Megőrzik formájukat és színüket, így ideális választást jelentenek azok számára, akik nem szeretnének a kerítés karbantartásával foglalatoskodni. Egyetlen hátrányuk talán az áruk, de utánaszámolva és a fakerítések karbantartási költségeivel összehasonlítva, már ez sem tűnik annyira soknak.

Tedd egyedivé!

És attól sem kell tartani, hogy az alumíniumrendszerekből készült kerítések uniformizálják az ingatlanod megjelenését, ugyanis különbözőképpen variálhatók, és nemcsak a választható színek jóvoltából.

Ízlésed szerint alakíthatod: a standard alukerítések lécei tetszőleges távolságban és elrendezésben rakhatók, a láthatatlan csavaroknak köszönhetően pedig tökéletes látványt nyújtanak.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hogyan engedjük el lépésről lépésre a gyermekünket?

A szülői lét egyik legnehezebb feladata a gyermek elengedése. Süveges Gergő és...

Milyen esetben éri meg mosható falfestéket vásárolni?

A frissen festett falak gyönyörűek, és bár természetes és minden háztartásban óhatatlanul...

Egy jövőálló szakma, ahol ember és „gép” is együtt dolgozhat!

Jönnek a robotok, és elveszik a munkánkat. Nem is alaptalan ez a...

A latex festék ideális választás a nagy igénybevételnek kitett falakra

A kellemes időjárás sokakat nemcsak a szabadba csábít, hanem a lakás felújítására...