péntek , 24 május 2024
Kezdőlap Kultúra A dühös polip – Relaxációs mesekönyv
Kultúra

A dühös polip – Relaxációs mesekönyv

110
dühös polip mesekönyv

Lori Lite és Kádár Annamária „A dühös polip” című mesekönyve egy aranyos és tanulságos történet egy polipól, aki megtanulja kezelni a dühét. A könyv főszereplője Polip Pali, aki egy napon nagyon dühös lesz. Nem tetszik neki a tengerben a víz hőmérséklete, a többi hal hangoskodása, és legszívesebben mindenkire ráförmedne.

Azonban Polip Pali hamarosan rájön, hogy a düh nem oldja meg a problémáit. Ezért elhatározza, hogy megtanulja kezelni az érzéseit. A könyvben Polip Pali megtanít egy egyszerű relaxációs technikát a gyerekeknek, amellyel lecsendesíthetik a gondolataikat és ellazíthatják a testüket.

A mesekönyv tele van humorral, rímelő szöveggel és gyönyörű illusztrációkkal, amelyek életre keltik a tenger varázslatos világát. A történet tanulságos is, hiszen Polip Pali példája megtanít minket arra, hogy a düh egy természetes érzés, de fontos megtanulni kezelni azt.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Kisgyermekeknek, akik nehezen kezelik a dühüket
  • Szülőknek, akik szeretnének segíteni gyermekeiknek az érzelmeik kezelésében
  • Tanítóknak és óvónőknek, akik a gyerekeknek az érzelmi intelligenciáról szeretnének tanítani
  • Mindenkinek, aki egy szórakoztató és tanulságos könyvet keres

A szerzőkről:

  • Lori Lite amerikai írónő, aki számos népszerű gyermekkönyvet írt a stresszkezelés és az érzelmi intelligencia témájában. Könyvei játékos és humoros formában tanítják a gyerekeket arra, hogyan kezeljék az érzéseiket.
  • Kádár Annamária magyar pszichológus és egyetemi adjunktus, aki a relaxációs technikák és a mindfulness gyerekeknél történő alkalmazásának szakértője. Számos könyvet és tanulmányt írt a témában.

Ha keresel egy olyan könyvet, amely segíthet gyermekednek megtanulni kezelni a dühét, „A dühös polip” tökéletes választás. Lori Lite varázslatos története és Kádár Annamária szakértői tanácsai hatékony segítséget nyújtanak a gyerekeknek az érzelmi intelligencia fejlesztésében.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! A cikkben partnerünk volt a Meseutca.hu. Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Charlie 77 sztori: Egy legenda meséi

A magyar rockzene ikonikus alakja, Horváth Károly, művésznevén Charlie, 2024-ben megjelentette önéletrajzi...

Almodóvar filmhét az Art+ Cinemában

A Pannónia artmozija a tavaszt Pedro Almodóvar válogatott rendezéseivel búcsúztatja, mely során...

Budapesten rendezik a világ legnagyobb designkultúra konferenciáját

P/References Of Design Hogyan alakíthatja a design a jövőt? Mi a design...

Liliomfitól a Büszkeség és balítéleten át a Rémségek kicsiny boltjáig

A Liliomfi ifj. Vidnyánszky Attila, Az ember, aki elvesztette az időt Bodó...