vasárnap , 8 szeptember 2024
Kezdőlap Szórakozás Omara Portuondo búcsúkoncert október 6-án
Szórakozás

Omara Portuondo búcsúkoncert október 6-án

237
OMARA PORTUONDO koncert 2024 budapest

A kubai zene legendás énekesnője, Omara Portuondo 2024. október 6-án a budapesti Papp László Arénában ad búcsúkoncertet. A 93 éves művésznő a világzene egyik legbefolyásosabb alakja, aki a Buena Vista Social Club énekesnőjeként és szólóelőadóként is hírnevet szerzett. A budapesti koncert az utolsó lehetőségek egyike lesz, hogy élőben hallgassuk a kubai zene ikonikus hangját.

Omara Portuondóról és a Buena Vista Social Clubról:

Omara Portuondo Havannában született és már 15 éves korában fellépett. Az 1950-es és 1960-as években Kuba egyik legnépszerűbb énekesnője lett, de nemzetközi ismertséget csak a Buena Vista Social Club 1997-es megjelenésével szerzett. A Buena Vista Social Club egy kubai zenekar volt, amely idős kubai zenészekből állt össze, és akik a hagyományos kubai zene, a salsa és a son felújított változatait játszották. A zenekar albuma óriási sikert aratott, és Grammy-díjat is nyert.

Omara Portuondo a Buena Vista Social Clubbal turnézott a világ minden táján, és szólókarrierje is sikeres volt. Számos díjat nyert, köztük Grammy-díjat és Latin Grammy-díjat is.

Kiknek ajánljuk a koncertet?

Omara Portuondo koncertje azoknak ajánlott, akik szeretik a kubai zenét, a latin hangulatot és a felejthetetlen zenei élményeket. A koncert remek alkalom lesz arra, hogy átéljük a kubai zene varázsát és meghallgassuk az egyik legkiválóbb kubai énekesnőt.

További információk:

Ne hagyd ki ezt a különleges koncertet! Gyere el és búcsúzz Omara Portuondótól a budapesti Papp László Arénában október 6-án!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Keresik az ország legprofibb amatőr grillezőit

Szeptember 14-én, Dunaharasztiban kerül sor a VIII. Füstös Nyúl Kupa és BBQ...

Valós eseményeken alapul az év legnyugtalanítóbb thrillere

A látogatás című dán horror alapján készült a Szádra ne vedd című...

Az izlandi KALEO rockzenekar Budapesten

A többszörös platinalemezes izlandi rockzenekar, a KALEO 2024. november 25-én az MVM...

Harry Styles megérkezett a Madame Tussauds Budapestbe

Napjaink egyik legnagyobb hatású szupersztárja, divat- és stílusikonja érkezett meg a Madame...