péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tippek Milyen legyen a cipőd, ha stílusos nő akarsz lenni?
Tippek

Milyen legyen a cipőd, ha stílusos nő akarsz lenni?

152
női cipő

A nők számára nagyon fontos a megjelenésük, legalábbis az esetek többségében. Adnak a ruházatukra, a kiegészítőkre, szépen sminkelnek, manikűröztetnek és a frizurájukra is figyelnek. Emellett azonban nagyon fontos az is, hogy a lábukon mit viselnek.

Az ideális cipő nemcsak kényelmes és minőségi darab, hanem egyben mutatós is, és illik az öltözethez. Egy nem megfelelő lábbeli teljesen el tudja rontani az összképet, ha pedig nem érzi jól magát benne az ember, akkor tönkreteheti az egész napját is.

Mit tegyél, ha mindennek meg akarsz felelni? Olyan cipőmárkát keresel, ami komfortos modelleket gyárt, amelyek strapabíróak, tartósak, szépek és csinosak, ráadásul egyedi stílust is kölcsönöznek viselőjüknek? Ebben a cikkben bemutatjuk azokat a minőségi női cipőket, amelyekből több típust találhatsz a VIBA cipő webáruház női cipői között is.

Kortalanság a stílus jegyében

A Tamaris népszerűségét többek között annak köszönheti, hogy pontosan tisztában vannak vele, hogy minden nő egyedi. Ezért alkotnak különféle stílusú cipőket, hogy minden hölgy találhasson magának a márka neve alatt futó lábbelikből olyat, ami tetszik neki, számára ideális.

Ráadásul minden évszakban viselhetik ezeket a darabokat, hiszen ebben a tekintetben is változatos a márka megjelenése. A közös bennük az, hogy nagyon színvonalasak, illetve nőies stílusukról és egyedi bájukról ismerhetőek fel.

Arról pedig nem is beszélve, hogy a számtalan gyönyörű darab között az ifjabbak és a kicsit korosabbak is felfedezhetnek kedvenc modelleket maguknak. A választék tehát nem szab határt semmiben, legyen az öltözködési stílus, alkalom, kor vagy éppen egyéni ízlés. Szinte minden korosztály, minden helyzetre talál itt szuper lábbeliket.

A márka születése és felvirágzása

A kezdet kezdetén a Tamaris neve egybeforrt az alkalmi cipőkkel, hiszen ekkor még csak elegáns és alkalmi cipőket forgalmazott a cég. Az első boltjukat 1969-ben nyitották meg Berlinben, a németek pedig hamar megszerették ezt a minőségi és igényes márkát.

Később kiegészült az elegáns kollekció utcai viseletekkel, szandálokkal, papucsokkal és sneakerekkel is. A cipők típusai mellett a változás szele elérte a színvilágukat is. A hagyományos fekete és barna mellett felkerültek a palettára a pasztellszínű és az élénkebb árnyalatú modellek is.

Ma már elmondhható, hogy világsikerű lett a brand, és folyamatos növekedést is mutat. Tehát legyen szó egy esti randiról, délutáni sétáról, munkába járásról vagy akár egy ünnepi rendezvényről, minden alkalomra kínálnak fantasztikus cipőket.

Küllem és kényelem

Nem kell kompromisszumot kötnöd abban a tekintetben sem, hogy válassz a kényelem és az esztétikum között. Az említett cipők mindegyik tetszetős anyagból készül, komfortos viselet akár egész nap. Bármilyen outfithez tudsz választani, így harmonikus lesz a megjelenésed.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Egy repülőjegy áráért most Portugáliát is megnézheted Amerika felé

Megújult a TAP Portugal stopover programja Izgalmas lehetőséget kapnak most akik Amerika...

Miről ismerhető fel az árvízkárosult autó?

Az éghajlatváltozás okozta heves esőzések és komoly áradások világszerte autók ezreit érintik...

A hegesztő paraván használata: mire kell figyelni?

A hegesztés során keletkező UV-sugárzás komoly veszélyt jelenthet a felhasználóra és a...

Online német könyv szülőknek, pedagógusoknak

Sok nehézséget tud okozni, ha valamely német nyelvterületre csöppenve mindennap kommunikálnunk kell...