szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Otthon Ki mondta, hogy csak télen lehet fotelbe süppedni?
Otthon

Ki mondta, hogy csak télen lehet fotelbe süppedni?

356
kényelmes fotel

Alapvetően az őszi és a téli napokat használják fel sokan arra, hogy bekuckózzanak. Meleg szoba, kellemes illatok, lágy fények, egy puha pléd, egy forró tea és egy lebilincselő olvasmány, és máris megvan minden, ami kell. Vagyis csak majdnem, mert a leglényegesebb elemet, a fotelt kihagytuk.

Pedig enélkül nehezen elképzelhető akár csak egyetlen nappali is, sőt, akik aktív könyvtárlátogatók, azok pontosan tudják, hogy könyvespolcból soha nem lehet elég, elé pedig nem más dukál, mint a premiumbutor.hu egyik kényelmesen stílusos fotelje.

Fotel nélkül egy nappali üres!

Minden nappalinak vannak kötelező elemei, ami nélkül bizony mindegyik üres lenne: ilyen többek között a kanapé, a dohányzóasztal és a fotel is.

Gondolj csak bele, hogy hogyan ülteted le a családodat vagy éppen a baráti társaságot, ha nincs kellő mennyiségű ülőalkalmatosság abban a helyiségben, ahol a közösségi élet folyik az otthonotokban.

De nem is kell feltétlenül plusz embernek ott tartózkodnia, elég, ha csak valaki elnyúlik kényelmesen a kanapén. Akkor a többi családtag már csak a fotelben, fotelekben foglalhat helyet. És akkor még nem is tettünk említést arról, hogy milyen klassz érzés egy jó könyvvel bevetni magunkat egy kényelmes, körülölelő darabba.

Amint láthatod, tökéletesen megvan a fotel létjogosultsága, így már csak azt kell kitalálni, hogy milyen stílusút válassz a fent említett webáruház kínálatából.

Ahány fotel, annyi stílus

Szerencsére vége annak a kornak, amikor összesen ötféle fotel közül lehetett választani, hiszen ma már a gyártók és a forgalmazók igazán széles kínálattal várják a vásárlókat. A teljesség igénye nélkül nézzünk meg pár lehetőséget:

  • A hagyományosan megszokott kivitelezésen túl egyre népszerűbbé válnak a klubfotelek, amelyek karfás változata igencsak kényelmes opciót jelent.
  • Többbféle modern fotelt is lehet találni a kínálatban, a designerek fantáziájának ma már semmi sem szab határt.
  • Könyvmolyok nagy kedvence a füles fotel, amely nosztalgikus látványt, ugyanakkor fantasztikus hangulatot kölcsönöz minden helyiségnek. Annyira hívogató, hogy nehéz lesz elszakadni tőle.
  • A hintaszék is egy kedvelt opció, bár kétségtelenül nagyobb helyigénnyel rendelkezik, mint hagyományos társai.
  • A Chesterfield fotelek elegánsak, és bizony még egy teljesen eltérő stílusú enteriőrhöz is kiválóan passzolnak – épp azzal, hogy elütnek tőle.
  • Gyakori hiányérzet, hogy nincs hova tenni a lábakat, pedig azokat is feldobnád a magasba. Ha te is ilyennel küzdesz, akkor az ottománnal kiegészített verzió mellett dönts!

Gondoltad volna?

Hát igen, a jó öreg fotel sem a régi már – szerencsére. Így ugyanis nem csupán egy nagyon kényelmes ülőalkalmatosság, hanem a nappali dísze is lehet.

Ha a hely engedi, akkor rögtön kettővel indíts, nehogy egyedül érezze magát a kedvenc foteled!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A csecsemők véroxigénszintjének mérése

Mi az a véroxigénszint? Ez a százalékos érték azt mutatja meg, hogy...

Az SPC padlók jellemzői

Mi is az SPC padló? Melyek azok a tulajdonságai, ami miatt annyira...

Idén férhetnek hozzá a pénzükhöz a legelső Babakötvényesek

Nagykorúságukkal sok pénz ütheti azoknak a fiataloknak a markát, akiknek a szüleik...

A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez

Bojti Andrea A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig című könyve...