szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Otthon Klasszikus vagy modern kanapét érdemes választani?
Otthon

Klasszikus vagy modern kanapét érdemes választani?

192
klasszikus kanapé

A klasszikus kanapék az univerzális megjelenésüknek köszönhetően szinte bármely enteriőrben remekül mutatnak. A modern kanapék viszont olyan különleges kényelmi és megjelenésbeli extrákkal készülnek, amelyek mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni.

Ilyen például a beépített Bluetooth- vagy USB-hangszóró, a hangulatos LED-világítás, a karfába épített pohártartó, illetve a motoros relax funkció, amellyel valódi luxus csempészhető a helyiségbe.

Ezért sem véletlen, hogy a legtöbbünk bajban van azzal kapcsolatban, hogy mégis melyiket érdemes választania. Ezért is íródott meg a mai útmutatónk, amellyel megpróbáljuk megkönnyíteni kicsit a döntést.

A klasszikus kanapékról bővebben

Hogy miről ismerhetőek fel a klasszikus kanapék a Kanape.net ülőgarnitúráinak kínálatából? Nos, leginkább a hagyományos formavilágukról, a robusztus, gazdagon tömött ülőfelületükről, a lekerekített, mindkét oldalon elhelyezkedő karfákról és a hatalmas párnákról, amelyek gondoskodnak a maximális kényelemről.

Bár mindezek mellett van még egy fontos ismérvük, ami nem más, mint hogy legtöbbször egyértelmű felosztások jelzik rajtuk, hogy hány férőhelyes bútorról van szó.

A modern kanapékról bővebben

A modernebb stílusú bútorok esetében összességében elmondható, hogy egyre kevesebb hangsúlyt kap a szimmetria, és egyre inkább a szögletesség kerül az előtérbe.

Ami pedig a felületüket illeti, az sokkal inkább hasonlít egy összefüggő, hatalmas pihenőhelyre, mint a hagyományos társaik esetében. Ráadásul a férőhelyek sem nem különülnek el olyan markánsan.

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy az alacsonyabb kivitelüknek köszönhetően jobban beleolvadnak a térbe, és a szellősebb elrendezés érzetét keltik az adott helyiségben. Talán emiatt is kedvelik őket a legtöbben.

Mindkét típus kapható ágyazható formában is

A klasszikus kanapék esetében ez jellemzően a kihúzható modelleket jelenti, amelyeknek a kihúzást követően a háttámlája a helyén marad, és így határozza meg a fekvés irányát. A karfák pedig mindeközben biztonságot adó keretként funkcionálnak az éjszakai alvás során.

A modern ágyazható kanapék viszont jellemzően nyitható kivitelben készülnek, amely nemcsak kényelmes, összefüggő fekhelyet kínál, hanem megnöveli az ágyneműtartó nagyságát is.

Válogass a klasszikus és modern kanapék közül egy helyen!

A fentebb már említett Kanape.net raktárában a több ezer minőségi bútor között a klasszikus és a modern stílusok egyaránt képviseltetik magukat, és ha előzetesen jelzed, hogy személyesen szeretnéd őket megtekinteni, akkor arra is van lehetőség.

De egyébként a weboldalon igazán részletes leírások találhatók, és az ügyfélszolgálat is készségesen válaszol minden feltett kérdésre. Szóval keresd őket bizalommal!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Elegáns teraszburkolat egyszerűen és gyorsan

Berobbant a nyár, és még nem áll készen a terasz? De aggodalomra...

Amit az új ültetésű gyümölcsfa oltványok metszéséről tudni kell

A frissen elültetett gyümölcsfákat semmiképp sem szabad sorsukra hagyni. Fontos, hogy szánjunk...

Mivel járunk jól a fürdőszobában? Épített zuhanyzóval fallal vagy üvegajtóval, esetleg zuhanykabinnal?

Nemcsak a saját igényeink és elképzeléseink, hanem többek közt a fürdőszobánk mérete...

Hagyd a kerítésfestést a szomszédra, válassz gondozásmentes alumíniumot!

Egy gondosan karbantartott kerítés emeli a környezet, a ház nívóját, és megnyugtatóan...