szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Filmtekercses kulcstartó – a tökéletes ajándék
Tippek

Filmtekercses kulcstartó – a tökéletes ajándék

147
filmtekercses kulcstartó ajándék

A filmtekercses kulcstartó tökéletes választás azok számára, akiket elvarázsol a régi filmek hangulata, és szeretik kifejezni az egyedi stílusukat. Sokszínű ajándék, ideális lehet minden korosztály számára. Bármilyen alkalomra adható. Ma már ezek a változatok egyszerűen, csupán néhány lépéssel megrendelhetőek.

A Bögreguru oldalán 8 fotós filmtekercses kulcstartó készíttethető. A mérete feltekercselve 5×6 cm. Oldalanként 4-4 fénykép feltöltésére van szükség. Kihúzva a képek nagyjából 5 cm széles és 18 cm hosszú filmre kerülnek rá. Kulcskarikával együtt érkezik és a nyomat tartós. A rendelés folyamata egyszerű és gyors, csupán néhány lépésből áll.

Stílusos kiegészítő a mindennapokra

Egy, a Bögreguru kínálatából beszerezhető egyedi kulcstartó kompakt és stílusos kiegészítő, nosztalgikus hangulatot teremt a mindennapokba a megajándékozott számára. Kézzelfogható emlék, amely mindig nála lehet. Nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, igazán jó választás. Továbbá könnyű, kényelmesen elfér a zsebben vagy a táskában, kis méretű és strapabíró. Ez az apró tárgy igazán szívhez szóló meglepetés, természetesen kísérő ajándéknak is kiváló.

Tökéletes meglepetés például apák napjára, anyák napjára, névnapra, születésnapra, karácsonyra, húsvétra, Valentin-napra és ballagásra. Kortól és nemtől függetlenül bárkinek adható, legyen szó családtagokról, barátokról vagy kollégákról. Természetesen nem muszáj ajándékba vásárolni, hiszen saját magunkat is meglephetjük vele. A segítségével egy kis “varázslatot” csempészhetünk a mindennapokba, magunkkal tudjuk vinni a kedvenc emlékeinket mindenhová.

Személyre szabható

Annak érdekében, hogy a hatás valóban régies legyen, érdemes a fotókat szépia, fekete-fehér vagy bármilyen más szimpatikus filterrel ellátni, és azt követően beilleszteni azokat a termékadatlapon. A rendelés során azt is meg lehet határozni, hogy a képek milyen sorrendben következzenek egymás után. Szóval teljes mértékben az egyéni igényekhez igazítható a végeredmény.

Különleges külsejű, mivel egy filmtekercsre emlékeztet. Garantáltan lenyűgöz mindenkit. Annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen, figyelni kell arra, hogy a feltöltött képek, élesek, kiváló minőségűek legyenek. Csak ebben az esetben garantált a tökéletes összkép, szóval erre nagy hangsúlyt kell fektetni.

Kulcscsomóra, táskára, hátizsákra

Ezzel a kulcstartóval bármilyen kulcscsomó egyedivé tehető, ráadásul a táskák és a hátizsákok is díszíthetők vele. Gyakorlatilag minden nap használni fogja a megajándékozott, minden alkalommal, amikor ránéz a kulcstartóra, emlékezni fog arra, hogy kitől kapta. Ez az ajándék valóban személyre szabott, olyan tárgy, amely mindenki arcára mosolyt csal.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Meghaladhatja a 2000 forintot a diákmunkások átlagos órabére 2024-ben

Dinamikusan emelkednek a diákmunka-órabérek, a piacvezető Meló-Diák elnök-vezérigazgatója szerint idén már az...

Amikor a bank fizet az ügyfélnek

Bevezetése óta félmillió buszjegyet vásároltak a K&H+ mobilbanki szolgáltatásban az ügyfelek. Immár...

Milyen a jó ültetési rend az esküvőn?

Egy esküvő akkor igazán jó, ha minden részlet harmonikusan illeszkedik egymáshoz: a...

Veled mi történt életed legborzalmasabb randiján?

Nincs olyan ember a bolygón, akinek ne lett volna már legalább egy...