vasárnap , 23 június 2024
Kezdőlap Tippek Filmtekercses kulcstartó – a tökéletes ajándék
Tippek

Filmtekercses kulcstartó – a tökéletes ajándék

109
filmtekercses kulcstartó ajándék

A filmtekercses kulcstartó tökéletes választás azok számára, akiket elvarázsol a régi filmek hangulata, és szeretik kifejezni az egyedi stílusukat. Sokszínű ajándék, ideális lehet minden korosztály számára. Bármilyen alkalomra adható. Ma már ezek a változatok egyszerűen, csupán néhány lépéssel megrendelhetőek.

A Bögreguru oldalán 8 fotós filmtekercses kulcstartó készíttethető. A mérete feltekercselve 5×6 cm. Oldalanként 4-4 fénykép feltöltésére van szükség. Kihúzva a képek nagyjából 5 cm széles és 18 cm hosszú filmre kerülnek rá. Kulcskarikával együtt érkezik és a nyomat tartós. A rendelés folyamata egyszerű és gyors, csupán néhány lépésből áll.

Stílusos kiegészítő a mindennapokra

Egy, a Bögreguru kínálatából beszerezhető egyedi kulcstartó kompakt és stílusos kiegészítő, nosztalgikus hangulatot teremt a mindennapokba a megajándékozott számára. Kézzelfogható emlék, amely mindig nála lehet. Nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, igazán jó választás. Továbbá könnyű, kényelmesen elfér a zsebben vagy a táskában, kis méretű és strapabíró. Ez az apró tárgy igazán szívhez szóló meglepetés, természetesen kísérő ajándéknak is kiváló.

Tökéletes meglepetés például apák napjára, anyák napjára, névnapra, születésnapra, karácsonyra, húsvétra, Valentin-napra és ballagásra. Kortól és nemtől függetlenül bárkinek adható, legyen szó családtagokról, barátokról vagy kollégákról. Természetesen nem muszáj ajándékba vásárolni, hiszen saját magunkat is meglephetjük vele. A segítségével egy kis “varázslatot” csempészhetünk a mindennapokba, magunkkal tudjuk vinni a kedvenc emlékeinket mindenhová.

Személyre szabható

Annak érdekében, hogy a hatás valóban régies legyen, érdemes a fotókat szépia, fekete-fehér vagy bármilyen más szimpatikus filterrel ellátni, és azt követően beilleszteni azokat a termékadatlapon. A rendelés során azt is meg lehet határozni, hogy a képek milyen sorrendben következzenek egymás után. Szóval teljes mértékben az egyéni igényekhez igazítható a végeredmény.

Különleges külsejű, mivel egy filmtekercsre emlékeztet. Garantáltan lenyűgöz mindenkit. Annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen, figyelni kell arra, hogy a feltöltött képek, élesek, kiváló minőségűek legyenek. Csak ebben az esetben garantált a tökéletes összkép, szóval erre nagy hangsúlyt kell fektetni.

Kulcscsomóra, táskára, hátizsákra

Ezzel a kulcstartóval bármilyen kulcscsomó egyedivé tehető, ráadásul a táskák és a hátizsákok is díszíthetők vele. Gyakorlatilag minden nap használni fogja a megajándékozott, minden alkalommal, amikor ránéz a kulcstartóra, emlékezni fog arra, hogy kitől kapta. Ez az ajándék valóban személyre szabott, olyan tárgy, amely mindenki arcára mosolyt csal.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

NAV: 2025-től lesz teljes az eÁFA rendszer

Számos új funkció bevezetésén van már túl  a Nemzeti Adó- és Vámhivatal...

Hogyan tisztítsuk le szakszerűen a WPC burkolatokat?

A burkolatokat folyamatosan kell tisztítani annak érdekében, hogy minőségüket hosszú ideig megőrizzék....

Egy jó főzőlapra minden konyhában szükség van

A főzőlap a konyha egyik legalapvetőbb felszerelése. Sütő nélkül még elboldogulhat, aki...

Milyen egy modern ágyazható kanapé?

A kanapé egy olyan bútordarab, amely biztosan jelen van mindenki nappalijában: lehet...