szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Tippek karácsonyi társasjáték választásához
Tippek

Tippek karácsonyi társasjáték választásához

248
társasjáték z generáció

Hogyan és miért ajándékoznak az emberek társasjátékot? Amellett, hogy ezek a különlegességek összehozzák a családot, egy olyan meglepetés lehet, amit az egész társaság megkap, amit mindenki kiélvezhet. Sokszor még az ajándékozó fél is becsatlakozik, hogy tökéletes legyen a nap. Már csak az a kérdés, hogy milyen típust érdemes választani, valamint az, hogy mit adhatunk emellé, ha nem érezzük elég nagynak az ajándékot.

Az alábbi cikkben erre térünk ki részletesebben. Tippeket osztunk meg, hogyan érdemes választani, segítünk, hogy a következő ünnep is örömmel teljen.

A társasjátékok szerelmesei

Nem mindenki szereti a társasokat, azonban az is igaz, hogy aki viszont kedveli őket, az nem tudja megunni. Mindegy, hogy egy bonyolultabb, egy hagyományosabb, egy régebbi, esetleg egy modern kerül a kezébe, bármelyiknek örülni tud. Igaz ez a Pamutlabor Pólónyomda társasjátékos pólóira, amelyek jól tükrözik azt, hogy az adott személy mennyire imádja ezek társaságában eltölteni a szabadidejét.

Ha tehát úgy gondoljuk, hogy társast szeretnék valakinek venni a következő ünnepre, akkor ne feledkezzünk meg az olyan kiegészítőkről sem, amelyeket közben is tudnak viselni. Egy igazi hétvégi társasjáték parti nem tökéletes a megfelelő mintás felső nélkül. Ezek a darabok ráadásul digitális nyomtatással készülnek, így sokáig időtállóak és kopásmentesek maradnak. A számos méretben és színben kapható változatok bátran moshatóak mosógépben, az biztosan nem tesz bennük kárt.

Milyen társast válasszunk?

A társasjátékozás manapság egy igen népszerű szabadidő-eltöltési forma, amit nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is imádnak. Ahhoz azonban, hogy tudjuk, milyet akarunk venni, nem mindegy, hogy kiről van szó. A felnőtteknek ajánlott változatok között ott van a 7 Csoda, az Everdell – Az Örökfa árnyékában, de remek választás lehet továbbá az Aeon’s End Legacy is.

Az ezekkel való időtöltés ma már szinte hobbinak tekinthető, főleg a sötét téli estéken. Sokszor a filmnézés helyett a párok is ezt választják, hiszen közben lehet beszélgetni, versenyezni, okosodni vagy éppen fejlődni.

Amennyiben modern társast szeretnénk vásárolni, amelyek képességeket és készségeket fejlesztenek, akkor nézzünk szét a kompetenciát fejlesztő kivitelek között. Ilyen lehet a Cortex Challenge – IQ Party, aminek van gyerek és felnőtt verziója is. De szóba jöhet még a Combo Color, illetve a Sütisuli is.

Társasjátékok a Z generáció számára

A Z generációt ma már nehezen győzzük meg arról, hogy nem minden az okostelefonról szól. Szerencsére azonban vannak olyan változatok, amelyek applikáció-vezéreltek, mint a Bűnügyi krónikák, valamint ennek az 1400-as továbbfejlesztett típusa. De ide sorolhatjuk még az Unlock – Különös kalandok, illetve bizonyos körülmények között a Small World of Warcraft társasjátékot is. Utóbbit bár lehet a telefonon állítani, de találkozhatnak benne a számítógépes játékokból már jól ismert univerzum tagjaival.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Meghaladhatja a 2000 forintot a diákmunkások átlagos órabére 2024-ben

Dinamikusan emelkednek a diákmunka-órabérek, a piacvezető Meló-Diák elnök-vezérigazgatója szerint idén már az...

Amikor a bank fizet az ügyfélnek

Bevezetése óta félmillió buszjegyet vásároltak a K&H+ mobilbanki szolgáltatásban az ügyfelek. Immár...

Milyen a jó ültetési rend az esküvőn?

Egy esküvő akkor igazán jó, ha minden részlet harmonikusan illeszkedik egymáshoz: a...

Veled mi történt életed legborzalmasabb randiján?

Nincs olyan ember a bolygón, akinek ne lett volna már legalább egy...