szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Szórakozás TOOL koncert a Papp László Arénában június 13-án!
Szórakozás

TOOL koncert a Papp László Arénában június 13-án!

142
tool

A Grammy-díjas prog-rock zenekar, a Tool 2024. június 13-án Budapestre érkezik, és a Papp László Arénában fog koncertet adni. A turné a 2019-ben megjelent „Fear Inoculum” című albumuk népszerűsítését szolgálja.

A budapesti koncert a Tool 2024-es európai turnéjának egyik állomása lesz, melynek során a zenekar többek között Németországba, Franciaországba, Hollandiába és Csehországba is ellátogat. A turné 2023 márciusában vette kezdetét az Egyesült Államokban, és máris óriási sikert aratott a rajongók körében.

A Tool egyedi hangzásáról és lenyűgöző koncertjeiről ismert. Zenéjük a prog-rock, a pszichedelikus rock és a metál elemeit ötvözi, és gyakran filozofikus és spirituális témákkal foglalkozik. A Tool koncertjei vizuálisan is lenyűgözőek, fényjátékokkal, vetítésekkel és lézershow-kkal kápráztatják el a közönséget.

A budapesti koncert igazi zenei csemege lesz azoknak a rajongóknak, akik szeretik a kísérletező és progresszív zenét, és nyitottak a Tool egyedülálló hangzására. A jegyek már kaphatóak a Live Nation oldalán. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy láthasd ezt a legendás zenekart élőben a színpadon!

További információk:

Ne maradj le róla! Gyere el a Tool koncertre a Papp László Arénába június 13-án!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Hobo 80 koncert

80 évesen is a színpadon: Földes László Hobo fergeteges születésnapi koncerttel ünnepel...

REPUBLIC 35 éves jubileumi koncert

REPUBLIC 35: A legendás rockbanda 35 éves jubileumi koncertje a budapesti MVM...

EDDA Művek 50 éves jubileumi koncert Szegeden

Az EDDA Művek, Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara, 2024. november 9-én ünnepli 50...

ATTRACTION látványszínház először Magyarországon

Az ATTRACTION Látványszínház Magyarországon először: Elképesztő Show a Papp László Arénában október...