szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Otthon Egy festékmárka, amiben nem csalódunk
Otthon

Egy festékmárka, amiben nem csalódunk

220
festék festés lakásfelújítás

Amikor sor kerül a lakásunk felújítására, átalakítására, akkor előbb vagy utóbb a falakat is átfestjük. Mielőtt azonban nekiállnánk a munkának, ki kell választanunk a megfelelő falfestéket, ami minden tekintetben meg fog felelni az elvárásainknak.

Ez azonban sok esetben nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik. Elvégre nem csak a festék színe fontos, más tulajdonságai is sokat nyomnak a latba. Gondolunk itt például arra, hogy mennyire tudunk vele gyorsan dolgozni, illetve, hogy mennyire lesz tartós a végeredmény.

Ha még nem szereztük be a festékeket, akkor érdemes megtekinteni a Bíborfesték Üzletház színes falfesték kínálatát, itt ugyanis kizárólag magas minőséget képviselő termékek között tudunk válogatni. Többek között a Magnat festékcsalád is megtalálható, ami garantáltan nem okoz számunkra csalódást. Nézzük, hogy miért!

Tartóst végeredményt érhetünk el

Tény, hogy rengeteget számít a festék színe, ami majd felkerül a falakra, és amit utána éveken keresztül látni fogunk. Ugyanakkor az árnyalat mellett más jellemzők is befolyásolják azt, hogy mennyire leszünk elégedettek.

Ezek közé tartozik többek között a festék tartóssága is, elvégre egyikünk sem szeretné, ha a falakról rövid idő elteltével elkezdene leperegni a festékréteg, vagy ami legalább ennyire bosszantó, elkezdene kopni vagy elszíneződni.

Ha a Magnat márka termékeit választjuk, akkor ettől nem kell tartanunk, azok ugyanis hosszú távon is tartós eredménnyel tudnak szolgálni.

Dörzsálló falfelületet kapunk

Sőt, nemcsak, hogy tartós, hanem ráadásul még dörzsálló is lesz a falfelület! Ennek azért van nagy jelentősége, mert a magas ellenálló képességnek köszönhetően, ha véletlenül bekoszolódik a fal, akkor könnyen le tudjuk mosni róla a szennyeződéseket. Még akár az óvatosabb dörzsöléssel sem okozunk kárt benne.

Ez különösen azokban a helyiségekben hasznos, ahol nagy a forgalom – például az előszoba -, vagy ahol gyakran történnek olyan “balesetek”, amiknek utána látható nyomai lesznek a falakon. Gondolunk itt például a konyhára vagy a gyerekszobára.

Sokoldalúan lehet használni

Mindemellett pedig az is a Magnat falfestékek mellett szól, hogy nagyon sokoldalúan lehet használni őket. Mit jelent ez pontosan? Nemcsak a vakolt falakon lehet alkalmazni, hanem azokon a szerekezeteken is, amiket mondjuk gipszkartonból, fából vagy esetleg fémből építettünk.

A termékcsaládnak vannak speciális festékei is, ezek közé tartoznak a táblafestékek, melyek sima, valamint mágneses kivitelben is elérhetőek. Ezekkel krétával írható felületeket tudunk kialakítani a falakon, amelyek manapság nagyon divatosak a gyerekszobákban, illetve a konyhákban.

Látható tehát, hogy milyen sok előnyt élvezhetünk, ha a Bíborfesték Üzletház webshop kínálatában is elérhető Magnat festékek közül választunk.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A csecsemők véroxigénszintjének mérése

Mi az a véroxigénszint? Ez a százalékos érték azt mutatja meg, hogy...

Az SPC padlók jellemzői

Mi is az SPC padló? Melyek azok a tulajdonságai, ami miatt annyira...

Idén férhetnek hozzá a pénzükhöz a legelső Babakötvényesek

Nagykorúságukkal sok pénz ütheti azoknak a fiataloknak a markát, akiknek a szüleik...

A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez

Bojti Andrea A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig című könyve...